Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 2011TL

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 2011TL.

In postcodegebied 2011TL zoek ik een:

  Donderdag 1 januari 2015

  VDB Modegroep Retail B.V.
  Opgericht in augustus 2013

  De besloten vennootschap VDB Modegroep Retail B.V. is gevestigd op Zijlstraat 71 te Haarlem en is actief in de branche kledingwinkels.

  Haarlem » Oude Stad » Binnenstad » 2011TL
  5th Avenue Accessoires
  Opgericht in april 2013

  De onderneming 5th Avenue Accessoires is gevestigd op Zijlstraat 67 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

  Haarlem » Oude Stad » Binnenstad » 2011TL
  McGregor Shop
  Opgericht in april 2013

  De onderneming McGregor Shop is gevestigd op Zijlstraat 77 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

  Haarlem » Oude Stad » Binnenstad » 2011TL

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Binnenstad

  Instellen

  Buurten in Oude Stad

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?