Bedrijven in postcodegebied 2411BM

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 2411BM.

In postcodegebied 2411BM zoek ik een:

  Vrijdag 22 oktober 2021

  Sandra de Wissel
  Opgericht in Oktober 2021

  De onderneming Sandra de Wissel is gevestigd op Brugstraat 3 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Dinsdag 21 januari 2020

  Eski
  Opgericht in Januari 2020

  De onderneming Eski is gevestigd op Brugstraat 9 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Woensdag 23 oktober 2019

  Max Computers B.V.
  Opgericht in Oktober 2019

  De besloten vennootschap Max Computers B.V. is gevestigd op Brugstraat 13 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

  Maandag 9 september 2019

  Administratiekantoor Belén Sabrina Mooren
  Opgericht in Augustus 2019

  De onderneming Administratiekantoor Belén Sabrina Mooren is gevestigd op Brugstraat 15c te BODEGRAVEN en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

  Vrijdag 26 april 2019

  P. Bandi Onderhoudsbedrijf
  Opgericht in April 2019

  De onderneming P. Bandi Onderhoudsbedrijf is gevestigd op Brugstraat 9 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Maandag 8 april 2019

  Brugstraat Holding B.V.
  Opgericht in Maart 2019

  De onderneming Brugstraat Holding B.V. is gevestigd op Brugstraat 7 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Financiële holdings.

  Vrijdag 27 oktober 2017

  QuickTom Klussenbedrijf
  Opgericht in Oktober 2017

  De onderneming QuickTom Klussenbedrijf is gevestigd op Brugstraat 9 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Donderdag 1 januari 2015

  Schoonenberg Hoorcomfort
  Opgericht in April 2013

  De onderneming Schoonenberg Hoorcomfort is gevestigd op Brugstraat 13 te Bodegraven en is actief in de branche Winkels in drogisterij-, medische en orthopedische artikelen.

  Pull of Polo
  Opgericht in April 2013

  De onderneming Pull of Polo "Casual Wear" is gevestigd op Brugstraat 21 te Bodegraven en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

  MySport Massage
  Opgericht in Juli 2015

  De onderneming MySport Massage is gevestigd op Brugstraat 15g te BODEGRAVEN en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Riggeling Makelaardij o.g.
  Opgericht in Maart 2013

  De onderneming Riggeling Makelaardij o.g. is gevestigd op Brugstraat 15 te Bodegraven en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  S & R Cartouche B.V.
  Opgericht in April 2013

  De besloten vennootschap S & R Cartouche B.V. is gevestigd op Brugstraat 9-11 te Bodegraven en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

  TravelXL Reisbureau Bodegraven
  Opgericht in Maart 2013

  De onderneming Reisburo Bodegraven is gevestigd op van Tolstraat 1 te Bodegraven en is actief in de branche reisbureaus.

  TIGCHELAAR & VERZAAL FASHIONOUTLETS
  Opgericht in April 2013

  De onderneming TIGCHELAAR & VERZAAL FASHIONOUTLETS is gevestigd op Brugstraat 21 te Bodegraven en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

  Mode Atelier Ida Oskam
  Opgericht in Maart 2013

  De onderneming Mode Atelier Ida Oskam is gevestigd op Brugstraat 7 te Bodegraven en is actief in de branche Vervaardiging van overige bovenkleding.

  © 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent