Bedrijven in Bodegraven Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Bodegraven Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bodegraven Centrum.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

BeneluxRelais.nl
Opgericht in April 2018

De onderneming BeneluxRelais.nl is gevestigd op Overtocht 21 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Business Unie B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Business Unie B.V. is gevestigd op Prins Hendrikstraat 2d te BODEGRAVEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 11 januari 2024

Stichting Administratiekantoor Windwal Beheer
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Windwal Beheer is gevestigd op Spoorstraat 42 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Stichting Someone Cares
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Someone Cares is gevestigd op Landlust 3 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

Adventure Bikes Garage B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Adventure Bikes Garage B.V. is gevestigd op Van Tolstraat 10b te BODEGRAVEN en is actief in de branche Detailhandel in en reparatie van motorfietsen en onderdelen daarvan.

Jordi Gerla
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Jordi Gerla is gevestigd op Van Tolstraat 4y te BODEGRAVEN en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

T&O solutions
Opgericht in December 2023

De vennootschap onder firma T&O solutions is gevestigd op Oud-Bodegraafseweg 12a te BODEGRAVEN en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

M'kharbach Care
Opgericht in December 2023

De onderneming M'kharbach Care is gevestigd op Prinses Beatrixstraat 29 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Thuiszorg.

AetherFlare AI
Opgericht in December 2023

De onderneming AetherFlare AI is gevestigd op Emmakade 5 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

EW Schoonmaakbedrijf
Opgericht in November 2023

De onderneming EW Schoonmaakbedrijf is gevestigd op Brugstraat 9 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Overige afwerking van gebouwen.

Van Haut Racing Engines
Opgericht in November 2023

De onderneming Van Haut Racing Engines is gevestigd op Zomerhuis 9 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Detailhandel in en reparatie van motorfietsen en onderdelen daarvan.

Woensdag 13 december 2023

Schroef Plus B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Schroef Plus B.V. is gevestigd op Zuidzijde 54H te BODEGRAVEN en is actief in de branche Winkels in ijzerwaren en gereedschappen.

Narloch Bouwbedrijf
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Narloch Bouwbedrijf is gevestigd op Brugstraat 4a te BODEGRAVEN en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Aagje Financial Consultancy & Control
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Aagje Financial Consultancy & Control is gevestigd op Prins Hendrikstraat 11 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Woensdag 8 november 2023

Dev Arcana B.V.
Opgericht in Januari 2016

De besloten vennootschap Dev Arcana B.V. is gevestigd op Wilhelminastraat 3f te BODEGRAVEN en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent