Bedrijven in Bodegraven Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Bodegraven Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bodegraven Centrum.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Light CTRL
Opgericht in December 2022

De onderneming Light CTRL is gevestigd op Brugstraat 12e te BODEGRAVEN en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Carolien van Os
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Carolien van Os is gevestigd op Koningstraat 4 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Wijs Organiseren
Opgericht in November 2022

De onderneming Wijs Organiseren is gevestigd op Spoorstraat 42 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

De Molen Installatietechniek
Opgericht in November 2022

De onderneming De Molen Installatietechniek is gevestigd op Molenkade 19 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

van Leeuwen zorg en pedagogie
Opgericht in November 2022

De onderneming van Leeuwen zorg en pedagogie is gevestigd op Nassaustraat 14 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Donderdag 10 november 2022

Galenkamp Consultancy
Opgericht in November 2022

De onderneming Galenkamp Consultancy is gevestigd op Prinsenstraat 8 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

TabaTaba
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming TabaTaba is gevestigd op Prinsenstraat 41 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

M.J. Kater Beheer & Management B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap M.J. Kater Beheer & Management B.V. is gevestigd op Willemstraat 41 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Vrijdag 7 oktober 2022

vidon
Opgericht in September 2022

De onderneming vidon is gevestigd op Kapberg 7 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Snel Cleaning
Opgericht in September 2022

De onderneming Snel Cleaning is gevestigd op Willemstraat 40 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Maandag 26 september 2022

E.Spee Onderhoudsbedrijf & Dienstverlening
Opgericht in September 2022

De onderneming E.Spee Onderhoudsbedrijf & Dienstverlening is gevestigd op Mauritsstraat 24 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Officiency B.V.
Opgericht in Maart 2020

De besloten vennootschap Officiency B.V. is gevestigd op Wilhelminastraat 39 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Chris Taxeert
Opgericht in September 2022

De onderneming Chris Taxeert is gevestigd op Burg Le Coultrestraat 3 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Green Heating B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Green Heating B.V. is gevestigd op Julianastraat 28 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Dinsdag 13 september 2022

Koffiebar TREF
Opgericht in Oktober 2020

De onderneming Koffiebar TREF is gevestigd op Prins Hendrikstraat 8 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent