Bedrijven in postcodegebied 2691BJ

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 2691BJ.

Filter Filter

Maandag 13 december 2021

Milos to go
Opgericht in December 2021

De onderneming Milos to go is gevestigd op Langestraat 90 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Eventcatering.

Maandag 7 juni 2021

Haantje
Opgericht in Mei 2021

De onderneming Haantje is gevestigd op Langestraat 84 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Winkels in herenkleding.

Woensdag 5 mei 2021

Tandprothetische praktijk Westland C.V.
Opgericht in April 2021

De commanditaire vennootschap Tandprothetische praktijk Westland C.V. is gevestigd op Langestraat 72 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Tandtechnische bedrijven.

Donderdag 1 april 2021

The Steak Club
Opgericht in Januari 2021

De vennootschap onder firma The Steak Club is gevestigd op Langestraat 74A te 's-Gravenzande en is actief in de branche Restaurants.

Dinsdag 3 maart 2020

HiJi Products
Opgericht in Februari 2020

De onderneming HiJi Products is gevestigd op Langestraat 86 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 18 juni 2019

Tandprothetische praktijk Westland
Opgericht in Juni 2019

De onderneming Tandprothetische praktijk Westland is gevestigd op Langestraat 72 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Tandtechnische bedrijven.

Bloemsierkunst Van Rodijnen V.O.F
Opgericht in Februari 2016

De onderneming Bloemsierkunst Van Rodijnen V.O.F is gevestigd op Langestraat 34 te 's-Gravenzande en is actief in de branche bloemenwinkels.

Donderdag 1 januari 2015

Geest Nederland B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Geest Nederland B.V. is gevestigd op Langestraat 106 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Gevera B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Gevera B.V. is gevestigd op Langestraat 106 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Assurantietussenpersonen.

Preet Fashion
Opgericht in April 2013

De onderneming Preet Fashion is gevestigd op Langestraat 11 te 's-Gravenzande en is actief in de branche kledingwinkels.

Lodeur B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Lodeur B.V. is gevestigd op Langestraat 1 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Winkels in parfums en cosmetica.

De Slijters Traan
Opgericht in Maart 2013

De onderneming De Slijters Traan is gevestigd op Langestraat 36 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Winkels in dranken.

GSMSHOP 's-Gravenzande
Opgericht in Maart 2013

De onderneming GSMSHOP 's-Gravenzande is gevestigd op Langestraat 13 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

Meesterbakker Roodenrijs
Opgericht in April 2013

De onderneming Meesterbakker Roodenrijs is gevestigd op Langestraat 30 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Winkels in brood, banket, chocolade en suikerwerk.

Van Leeuwen Optiek
Opgericht in April 2013

De onderneming Van Leeuwen Optiek is gevestigd op Langestraat 25 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Winkels in overige artikelen n.e.g..

Vingerling B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Vingerling B.V. is gevestigd op Langestraat 88 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Winkels in kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften.

Sfeer by L'Odeur
Opgericht in April 2013

De onderneming Sfeer by L'Odeur is gevestigd op Langestraat 6 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Winkels in meubels, verlichting en overige huishoudelijke artikelen n.e.g..

Poelier Joh. Lieffering
Opgericht in April 2013

De onderneming Poelier Joh. Lieffering is gevestigd op Langestraat 82 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Eetcafe 'De Koningscorner'
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Eetcafe 'De Koningscorner' is gevestigd op Langestraat 17 te 's-Gravenzande en is actief in de branche cafés.

Lya's
Opgericht in April 2013

De onderneming Lya's is gevestigd op Langestraat 56 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent