Bedrijven in postcodegebied 2691ZN

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 2691ZN.

Filter Filter

Woensdag 31 augustus 2022

Content Tandtechniek B.V.
Opgericht in November 2018

De besloten vennootschap Content Tandtechniek B.V. is gevestigd op van de Kasteelestraat 34 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Tandtechnische bedrijven.

Woensdag 3 november 2021

Monduo Tandtechniek
Opgericht in Oktober 2021

De vennootschap onder firma Monduo Tandtechniek is gevestigd op van de Kasteelestraat 34 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Tandtechnische bedrijven.

Maandag 13 september 2021

Aveiro Diensten
Opgericht in Augustus 2021

De onderneming Aveiro Diensten is gevestigd op van de Kasteelestraat 12 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Vrijdag 10 september 2021

Hier Altijd Raak
Opgericht in Juli 2019

De vennootschap onder firma Hier Altijd Raak is gevestigd op van de Kasteelestraat 20 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Winkels in meubels.

Vrijdag 4 september 2020

's-Gravenzande Kledingreparatie
Opgericht in Augustus 2020

De onderneming 's-Gravenzande Kledingreparatie is gevestigd op van de Kasteelestraat 18 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

Dinsdag 20 maart 2018

Rick's extra handjes
Opgericht in Maart 2018

De onderneming Rick's extra handjes is gevestigd op van de Kasteelestraat 8 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Donderdag 1 januari 2015

Konfitand Westland B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Konfitand Westland B.V. is gevestigd op van de Kasteelestraat 2 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Tandartspraktijken.

Joepie, Fun for Kids
Opgericht in April 2013

De onderneming Joepie, Fun for Kids is gevestigd op van de Kasteelestraat 20A te 's-Gravenzande en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

V.L.M. Vastgoed B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap V.L.M. Vastgoed B.V. is gevestigd op van de Kasteelestraat 14 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Duimelotje
Opgericht in April 2013

De onderneming Duimelotje is gevestigd op van de Kasteelestraat 26 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Dierenspeciaalzaak Petra van Staalduinen
Opgericht in April 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Petra van Staalduinen is gevestigd op van de Kasteelestraat 30-32 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Speelgoedwestland t.h.o.d.n. Top 1 Toys
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Speelgoedwestland t.h.o.d.n. Top 1 Toys is gevestigd op van de Kasteelestraat 22 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Winkels in speelgoed.

Jan de Koning Financiële Diensten
Opgericht in April 2013

De onderneming Jan de Koning Financiële Diensten is gevestigd op van de Kasteelestraat 14 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties, marketmakers, hypotheek- en krediet- bemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent