Bedrijven in postcodegebied 2811DT

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 2811DT.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Vastgoed Jan Koemans Czn. Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Vastgoed Jan Koemans Czn. Holding B.V. is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Financiële holdings.

CCL Hair Den Bosch B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap CCL Hair Den Bosch B.V. is gevestigd op Leeghwaterstraat 33-01 te REEUWIJK en is actief in de branche Haarverzorging.

C.V. de Toscaanse Jasmijn
Opgericht in Oktober 2022

De commanditaire vennootschap C.V. de Toscaanse Jasmijn is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

C.V. De Vlaamse Gaai
Opgericht in Oktober 2022

De commanditaire vennootschap C.V. De Vlaamse Gaai is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

Donderdag 10 november 2022

Stichting De Vlaamse Gaaien
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting De Vlaamse Gaaien is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting de Toscaanse Jasmijn
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting de Toscaanse Jasmijn is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Stichting Administratiekantoor De Vlaamse Gaai
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor De Vlaamse Gaai is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

CCL Hair Piet Hein B.V.
Opgericht in Mei 2022

De besloten vennootschap CCL Hair Piet Hein B.V. is gevestigd op Leeghwaterstraat 33-01 te REEUWIJK en is actief in de branche Haarverzorging.

Bakker Rioleringstechniek
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Bakker Rioleringstechniek is gevestigd op Leeghwaterstraat 1 te REEUWIJK en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Gouwestroom Vastgoed B.V. i.o.
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Gouwestroom Vastgoed B.V. i.o. is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Verzamelgebouw Reeuwijk B.V.
Opgericht in April 2022

De besloten vennootschap Verzamelgebouw Reeuwijk B.V. is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Fundamento B.V.
Opgericht in April 2022

De besloten vennootschap Fundamento B.V. is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Maandag 25 april 2022

Perdijk Advies B.V.
Opgericht in Januari 1948

De besloten vennootschap Perdijk Advies B.V. is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

Woensdag 5 januari 2022

Groei Services B.V.
Opgericht in December 2021

De besloten vennootschap Groei Services B.V. is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Reclamebureaus.

Vrijdag 10 september 2021

CCL Products B.V.
Opgericht in Augustus 2021

De besloten vennootschap CCL Products B.V. is gevestigd op Leeghwaterstraat 33-01 te REEUWIJK en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

CCL Hair B.V.
Opgericht in Augustus 2021

De besloten vennootschap CCL Hair B.V. is gevestigd op Leeghwaterstraat 33-01 te REEUWIJK en is actief in de branche Haarverzorging.

Maandag 6 september 2021

Noor4Care
Opgericht in Juni 2021

De onderneming Noor4Care is gevestigd op Leeghwaterstraat 25kantoor 13 te REEUWIJK en is actief in de branche Thuiszorg.

AllHomeDecorations B.V.
Opgericht in April 2021

De besloten vennootschap AllHomeDecorations B.V. is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Lease van niet-financiële immateriële activa.

Vrijdag 9 oktober 2020

Vanteq B.V.
Opgericht in Augustus 2020

De besloten vennootschap Vanteq B.V. is gevestigd op Leeghwaterstraat 25 te REEUWIJK en is actief in de branche Groothandel en handelsbemiddeling in auto-onderdelen en -accessoires (geen banden).

Vrijdag 4 september 2020

Little Creations
Opgericht in Augustus 2020

De onderneming Little Creations is gevestigd op Leeghwaterstraat 13-01 te REEUWIJK en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent