Bedrijven in postcodegebied 3445AL

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3445AL.

Filter Filter

Vrijdag 21 april 2023

Aannemersbedrijf H. van der Ham B.V.
Opgericht in September 1998

De besloten vennootschap Aannemersbedrijf H. van der Ham B.V. is gevestigd op Utrechtsestraatweg 1 te Woerden en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 28 februari 2023

Boost Your Inner City
Opgericht in Februari 2023

De maatschap Boost Your Inner City is gevestigd op Utrechtsestraatweg 23 te Woerden en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Dinsdag 14 februari 2023

Nivaria Engineering
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Nivaria Engineering is gevestigd op Utrechtsestraatweg 17 te Woerden en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Donderdag 2 februari 2023

Resort & Leisure Consult
Opgericht in November 2022

De onderneming Resort & Leisure Consult is gevestigd op Utrechtsestraatweg 13 te Woerden en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Maandag 16 maart 2020

ZTIMS ADVIES
Opgericht in Maart 2020

De onderneming ZTIMS ADVIES is gevestigd op Utrechtsestraatweg 29 te Woerden en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Dinsdag 13 september 2016

Vincent Lozano Design
Opgericht in Januari 2016

De onderneming Vincent Lozano Design is gevestigd op Utrechtsestraatweg 11 te WOERDEN en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Donderdag 1 januari 2015

Exploitatiemaatschappij City Hotel Woerden
Opgericht in Januari 2015

De besloten vennootschap Exploitatiemaatschappij City Hotel Woerden is gevestigd op Utrechtsestraatweg 25 te WOERDEN en is actief in de branche Hotel-restaurants.

Best Western Hotel Woerden
Opgericht in April 2013

De onderneming Best Western Hotel Woerden is gevestigd op Utrechtsestraatweg 25 te Woerden en is actief in de branche Hotels e.d..

Theunissen & Dijk juristen
Opgericht in April 2013

De onderneming Theunissen & Dijk juristen is gevestigd op Utrechtsestraatweg 13 te Woerden en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

Flink Productrealisatie
Opgericht in April 2013

De onderneming Flink Productrealisatie is gevestigd op Utrechtsestraatweg 23A te Woerden en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Domez interieur architectuur
Opgericht in April 2013

De onderneming Domez interieur architectuur is gevestigd op Utrechtsestraatweg 23A te Woerden en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Aannemersbedrijf H. van der Ham
Opgericht in Maart 1998

De besloten vennootschap Aannemersbedrijf H. van der Ham is gevestigd op Utrechtsestraatweg 1 te Woerden en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

De Feestformule
Opgericht in April 2013

De onderneming De Feestformule is gevestigd op Utrechtsestraatweg 29 te Woerden en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g..

Zhang PR en Marketing
Opgericht in April 2013

De onderneming Zhang PR en Marketing is gevestigd op Utrechtsestraatweg 21 te Woerden en is actief in de branche Reclamebureaus.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent