Bedrijven in postcodegebied 4671BE

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 4671BE.

Filter Filter

Maandag 26 september 2022

Logopediepraktijk Steenbergen locatie Dinteloord
Opgericht in September 2022

De onderneming Logopediepraktijk Steenbergen locatie Dinteloord is gevestigd op Steenbergseweg 97a te Dinteloord en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Vrijdag 4 oktober 2019

Sport & Slankstudio Dinteloord
Opgericht in September 2019

De onderneming Sport & Slankstudio Dinteloord is gevestigd op Steenbergseweg 97a te Dinteloord en is actief in de branche Sportscholen.

Maandag 9 november 2015

Tankstation Vlamings B.V.
Opgericht in Oktober 2015

De besloten vennootschap Tankstation Vlamings B.V. is gevestigd op Steenbergseweg 97b te DINTELOORD en is actief in de branche benzinestations.

Donderdag 1 januari 2015

Tankstation Dinteloord B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Tankstation Dinteloord B.V. is gevestigd op Steenbergseweg 97b te Dinteloord en is actief in de branche Benzinestations.

F. van der Ham, Project & Woningstoffering
Opgericht in Maart 2013

De onderneming F. van der Ham, Project & Woningstoffering is gevestigd op Steenbergseweg 91 te Dinteloord en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Cristishulex
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Cristishulex is gevestigd op Steenbergseweg 87 te Dinteloord en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent