Bedrijven in postcodegebied 4681AJ

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 4681AJ.

Filter Filter

Dinsdag 10 oktober 2023

Steenoven Group B.V.
Opgericht in Augustus 2017

De besloten vennootschap Steenoven Group B.V. is gevestigd op A.M. de Jongstraat 1 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Steenoven Group Holding B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Steenoven Group Holding B.V. is gevestigd op A.M. de Jongstraat 1 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Woensdag 5 januari 2022

De Drie Musketiers B.V.
Opgericht in September 2016

De besloten vennootschap De Drie Musketiers B.V. is gevestigd op A.M. de Jongstraat 23 te Nieuw-Vossemeer.

Donderdag 1 januari 2015

M. Tonissen
Opgericht in September 2015

De besloten vennootschap M. Tonissen is gevestigd op AM de Jongstraat 23 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Overige sportaccommodaties.

De Greef Installaties
Opgericht in April 2013

De onderneming De Greef Installaties is gevestigd op AM de Jongstraat 21 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Motorschip Theo
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Motorschip Theo is gevestigd op AM de Jongstraat 19 te Nieuw-Vossemeer en is actief in de branche Binnenvaart (passagiersvaart en veerdiensten).

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent