Bedrijven in postcodegebied 4761CJ

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 4761CJ.

Filter Filter

Woensdag 30 juni 2021

V.O.F. Oomen & Clarijs t.h.o.d.n. Gall & Gall
Opgericht in Oktober 2015

De vennootschap onder firma V.O.F. Oomen & Clarijs t.h.o.d.n. Gall & Gall is gevestigd op Molenstraat 17c te Zevenbergen en is actief in de branche Winkels in dranken.

Dinsdag 21 mei 2019

Van Maren Consultancy
Opgericht in April 2019

De onderneming Van Maren Consultancy is gevestigd op Molenstraat 21 te Zevenbergen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Donderdag 1 januari 2015

BrainZ
Opgericht in April 2013

De onderneming BrainZ is gevestigd op Molenstraat 33 te Zevenbergen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

Into-Media B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Into-Media B.V. is gevestigd op Molenstraat 9 te Zevenbergen en is actief in de branche Uitgeverijen van kranten.

Tandprothetisch Centrum Zevenbergen
Opgericht in April 2013

De onderneming Tandprothetisch Centrum Zevenbergen is gevestigd op Molenstraat 3 te Zevenbergen en is actief in de branche Vervaardiging van medische instrumenten en hulpmiddelen.

Drankenhandel H. Dijkers t.h.o.d.n. Gall & Gall Zevenbergen
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Drankenhandel H. Dijkers t.h.o.d.n. Gall & Gall Zevenbergen is gevestigd op Molenstraat 17c te Zevenbergen en is actief in de branche Winkels in dranken.

HERCEGNO B.V.
Opgericht in April 2014

De besloten vennootschap HERCEGNO B.V. is gevestigd op Molenstraat 3a te ZEVENBERGEN en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Petit Restaurant en Cafetaria Dircken
Opgericht in April 2013

De onderneming Petit Restaurant en Cafetaria Dircken is gevestigd op Molenstraat 7 te Zevenbergen en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent