Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 6045GH

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 6045GH.

In postcodegebied 6045GH zoek ik een:

  Maandag 9 januari 2017

  Proday B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Proday B.V. is gevestigd op Marie Curieweg 1Unit B te Roermond en is actief in de branche Groothandel in overige voedingsmiddelen en in overige grondstoffen en halffabrikaten voor de voeding.

  Roermond » Roermond-Zuid » Roerstreek » 6045GH

  Donderdag 27 oktober 2016

  Madolex-Somatech B.V.
  Opgericht in september 2016

  De besloten vennootschap Madolex-Somatech B.V. is gevestigd op Marie Curieweg 16 te ROERMOND en is actief in de branche Vervaardiging van overige machines, apparaten en werktuigen voor specifieke doeleinden n.e.g..

  Roermond » Roermond-Zuid » Roerstreek » 6045GH

  Donderdag 1 januari 2015

  Forelle B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Forelle B.V. is gevestigd op Marie Curieweg 2 te Roermond en is actief in de branche Groothandel in kleding, schoenen en mode-artikelen.

  Roermond » Roermond-Zuid » Roerstreek » 6045GH
  BTL Realisatie B.V.
  Opgericht in maart 2013

  De besloten vennootschap BTL Realisatie B.V. is gevestigd op Marie Curieweg 18 te Roermond en is actief in de branche Landschapsverzorging.

  Roermond » Roermond-Zuid » Roerstreek » 6045GH
  HGST Europe, Ltd.
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming HGST Europe, Ltd. is gevestigd op Marie Curieweg 20 te Roermond en is actief in de branche Markt- en opinieonderzoekbureaus.

  Roermond » Roermond-Zuid » Roerstreek » 6045GH
  Stoks-van Bergen Roermond B.V.
  Opgericht in maart 2013

  De besloten vennootschap Stoks-van Bergen Roermond B.V. is gevestigd op Marie Curieweg 16 te Roermond en is actief in de branche Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan.

  Roermond » Roermond-Zuid » Roerstreek » 6045GH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Roerstreek

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?