Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 6045JA

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 6045JA.

In postcodegebied 6045JA zoek ik een:

  Donderdag 1 januari 2015

  Stichting Sociaal Fonds Sekisui Alveo
  Opgericht in februari 2014

  De stichting Stichting Sociaal Fonds Sekisui Alveo is gevestigd op Montageweg 6 te ROERMOND en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

  Roermond » Roermond-Zuid » Roerstreek » 6045JA
  N.A.P. Facilities B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap N.A.P. Facilities B.V. is gevestigd op Montageweg 1 te Roermond en is actief in de branche Uitzendbureaus, uitleenbureaus en banenpools.

  Roermond » Roermond-Zuid » Roerstreek » 6045JA
  Nederlandse Accumulatoren Produktie B.V.
  Opgericht in maart 2013

  De besloten vennootschap Nederlandse Accumulatoren Produktie B.V. is gevestigd op Montageweg 1 te Roermond en is actief in de branche Vervaardiging van batterijen en accumulatoren.

  Roermond » Roermond-Zuid » Roerstreek » 6045JA
  SEKISUI ALVEO B.V.
  Opgericht in maart 2013

  De besloten vennootschap SEKISUI ALVEO B.V. is gevestigd op Montageweg 6 te Roermond en is actief in de branche Vervaardiging van platen, folie, buizen en profielen van kunststof.

  Roermond » Roermond-Zuid » Roerstreek » 6045JA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Roerstreek

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?