Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in postcodegebied 8401JG

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8401JG.

In postcodegebied 8401JG zoek ik een:

  De Jong's IJs B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap De Jong's IJs B.V. is gevestigd op Skipmakker 2 te Gorredijk en is actief in de branche Vervaardiging van consumptie-ijs.

  8401JGOpsterlandGorredijkGorredijk
  Noord-Nederland Massief
  januari 2016

  De commanditaire vennootschap Noord-Nederland Massief is gevestigd op Skipmakker 2B te GORREDIJK en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

  8401JGOpsterlandGorredijkGorredijk
  Noord Nederland Interieurs B.V.
  januari 2016

  De besloten vennootschap Noord Nederland Interieurs B.V. is gevestigd op Skipmakker 2B te GORREDIJK en is actief in de branche Financiële holdings.

  8401JGOpsterlandGorredijkGorredijk
  Noord Nederland Interieurs
  januari 2015

  De vennootschap onder firma Noord Nederland Interieurs is gevestigd op Skipmakker 2B te GORREDIJK en is actief in de branche Interieurbouw.

  8401JGOpsterlandGorredijkGorredijk
  Lilly's Drachten B.V.
  november 2014

  De besloten vennootschap Lilly's Drachten B.V. is gevestigd op Skipmakker 2 te GORREDIJK en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  8401JGOpsterlandGorredijkGorredijk
  Kootstra Drachten B.V.
  april 2013

  De besloten vennootschap Kootstra Drachten B.V. is gevestigd op Skipmakker 5 te Gorredijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  8401JGOpsterlandGorredijkGorredijk
  Autobedrijf Taekema
  april 2013

  De onderneming Autobedrijf Taekema is gevestigd op Skipmakker 4 te Gorredijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

  8401JGOpsterlandGorredijkGorredijk

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk