Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 8401JG

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8401JG.

In postcodegebied 8401JG zoek ik een:

  Woensdag 10 januari 2018

  De Jong's IJs B.V.
  Opgericht in december 2017

  De besloten vennootschap De Jong's IJs B.V. is gevestigd op Skipmakker 2 te Gorredijk en is actief in de branche Vervaardiging van consumptie-ijs.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401JG

  Dinsdag 13 september 2016

  Noord-Nederland Massief
  Opgericht in januari 2016

  De commanditaire vennootschap Noord-Nederland Massief is gevestigd op Skipmakker 2B te GORREDIJK en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401JG
  Noord Nederland Interieurs B.V.
  Opgericht in januari 2016

  De besloten vennootschap Noord Nederland Interieurs B.V. is gevestigd op Skipmakker 2B te GORREDIJK en is actief in de branche Financiële holdings.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401JG

  Donderdag 1 januari 2015

  Noord Nederland Interieurs
  Opgericht in januari 2015

  De vennootschap onder firma Noord Nederland Interieurs is gevestigd op Skipmakker 2B te GORREDIJK en is actief in de branche Interieurbouw.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401JG
  Lilly's Drachten B.V.
  Opgericht in november 2014

  De besloten vennootschap Lilly's Drachten B.V. is gevestigd op Skipmakker 2 te GORREDIJK en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401JG
  Kootstra Drachten B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Kootstra Drachten B.V. is gevestigd op Skipmakker 5 te Gorredijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401JG
  Autobedrijf Taekema
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Autobedrijf Taekema is gevestigd op Skipmakker 4 te Gorredijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

  Opsterland » Gorredijk » Gorredijk » 8401JG

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Gorredijk

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?