Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Gorredijk

Wil je weten welke bedrijven er in Gorredijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Gorredijk.

In Gorredijk zoek ik een:

  De Jong's IJs B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap De Jong's IJs B.V. is gevestigd op Skipmakker 2 te Gorredijk en is actief in de branche Vervaardiging van consumptie-ijs.

  8401JGOpsterlandGorredijkGorredijk
  Tweintich Fjouwer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Tweintich Fjouwer B.V. is gevestigd op Marktstraat 8 te Gorredijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  8401CROpsterlandGorredijkGorredijk
  Stichting Timpaan Welzijn Twee
  november 2017

  De stichting Stichting Timpaan Welzijn Twee is gevestigd op Badweg 28 te Gorredijk en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

  8401BLOpsterlandGorredijkGorredijk
  Vlecke B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Vlecke B.V. is gevestigd op Skutsje 47 te Gorredijk en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  8401MKOpsterlandGorredijkGorredijk
  Anne-Gies Handelsonderneming B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Anne-Gies Handelsonderneming B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 86 te Gorredijk en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

  8401CCOpsterlandGorredijkGorredijk
  Jikke Verweij Prak.vr fysioth. hapto.en yoga
  oktober 2017

  De onderneming Jikke Verweij Prak.vr fysioth. hapto.en yoga is gevestigd op Burg Selhorststraat 38 te Gorredijk en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

  8401PAOpsterlandGorredijkGorredijk
  Future of Trust B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Future of Trust B.V. is gevestigd op Prieel 21 te Gorredijk en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  8401NDOpsterlandGorredijkGorredijk
  Sterkos Metaal B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Sterkos Metaal B.V. is gevestigd op De Werf 40 te Gorredijk en is actief in de branche Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan.

  8401JEOpsterlandGorredijkGorredijk
  Bootsmans Optiek t.h.o.d.n. Pearle Opticiens
  september 2017

  De vennootschap onder firma Bootsmans Optiek t.h.o.d.n. Pearle Opticiens is gevestigd op Hoofdstraat 21 te Gorredijk en is actief in de branche Winkels in optische artikelen.

  8401BVOpsterlandGorredijkGorredijk
  Waterflow Life
  september 2017

  De onderneming Waterflow Life is gevestigd op 't Ikenhiem 15 te Gorredijk en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

  8401XXOpsterlandGorredijkGorredijk
  Daphne Lamberts
  augustus 2017

  De onderneming Daphne Lamberts is gevestigd op Skutsje 59 te Gorredijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8401MKOpsterlandGorredijkGorredijk
  Anne-Gies Boetiek
  augustus 2017

  De onderneming Anne-Gies Boetiek is gevestigd op Parkleane 9 te Gorredijk en is actief in de branche Winkels in bovenkleding en mode-artikelen (algemeen assortiment).

  8401NBOpsterlandGorredijkGorredijk
  Handelsonderneming Spekman
  juli 2017

  De onderneming Handelsonderneming Spekman is gevestigd op De Vlecke 56 te Gorredijk en is actief in de branche Winkels in keukens.

  8401SMOpsterlandGorredijkGorredijk
  Echo Bureau Gorredijk
  juli 2017

  De maatschap Echo Bureau Gorredijk is gevestigd op Burg Selhorststraat 12 te Gorredijk en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  8401PAOpsterlandGorredijkGorredijk
  Best Raw Dog Food Nederland B.V.
  juli 2017

  De besloten vennootschap Best Raw Dog Food Nederland B.V. is gevestigd op Wetterkant 10 te Gorredijk en is actief in de branche Vervaardiging van voeders voor huisdieren.

  8401GCOpsterlandGorredijkGorredijk
  Best Raw Dog Food Europe B.V.
  juli 2017

  De besloten vennootschap Best Raw Dog Food Europe B.V. is gevestigd op Wetterkant 10 te Gorredijk en is actief in de branche Vervaardiging van voeders voor huisdieren.

  8401GCOpsterlandGorredijkGorredijk
  Kruiderij Gorredijk B.V.
  juli 2017

  De besloten vennootschap Kruiderij Gorredijk B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 32A te Gorredijk en is actief in de branche Winkels in natuurvoeding en reformartikelen.

  8401CAOpsterlandGorredijkGorredijk
  Erik Otten
  juni 2017

  De onderneming Erik Otten is gevestigd op Hoofdstraat 14 te Gorredijk en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  8401BZOpsterlandGorredijkGorredijk
  FSbP
  mei 2017

  De onderneming FSbP is gevestigd op Kuperij 65 te Gorredijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8401VPOpsterlandGorredijkGorredijk
  FME Finance B.V.
  mei 2017

  De besloten vennootschap FME Finance B.V. is gevestigd op Langewal 103 te Gorredijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8401DHOpsterlandGorredijkGorredijk

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Gorredijk

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk