Bedrijven in postcodegebied 8413NE

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8413NE.

Filter Filter

Vrijdag 21 april 2023

Stichting
Opgericht in Maart 2023

De stichting Stichting "Het Friesche Paard on tour" is gevestigd op Schoterlandseweg 100 te Oudehorne en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Dinsdag 7 september 2021

JeRos
Opgericht in Juli 2021

De onderneming JeRos is gevestigd op Schoterlandseweg 106 te Oudehorne en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Donderdag 1 januari 2015

Tuincentrum Kloosterman
Opgericht in April 2013

De onderneming Tuincentrum Kloosterman is gevestigd op Schoterlandseweg 108 te Oudehorne en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rudolf de Jong In- en Exterieurbetimmering
Opgericht in April 2013

De onderneming Rudolf de Jong In- en Exterieurbetimmering is gevestigd op Schoterlandseweg 94 te Oudehorne en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw.

Autobedrijf C. van Damme
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Autobedrijf C. van Damme is gevestigd op Schoterlandseweg 112 te Oudehorne en is actief in de branche Benzinestations.

Bureau Centaur | management consulting
Opgericht in September 2015

De onderneming Bureau Centaur | management consulting is gevestigd op Schoterlandseweg 100 te OUDEHORNE en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Morris Solutions
Opgericht in April 2013

De onderneming Morris Solutions is gevestigd op Schoterlandseweg 94 te Oudehorne en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent