Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 8448PX

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8448PX.

In postcodegebied 8448PX zoek ik een:

  Zaterdag 19 augustus 2017

  Brainfood
  Opgericht in juli 2017

  De onderneming Brainfood is gevestigd op Stadhouderlaan 80 te Heerenveen en is actief in de branche Kantines en contractcatering.

  Heerenveen » Heerenveen » Skoatterwald » 8448PX

  Donderdag 1 januari 2015

  G&M Innovative Products
  Opgericht in april 2013

  De onderneming G&M Innovative Products is gevestigd op Stadhouderlaan 204 te Heerenveen en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel.

  Heerenveen » Heerenveen » Skoatterwald » 8448PX
  Rivalex
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Rivalex is gevestigd op Stadhouderlaan 202 te Heerenveen en is actief in de branche Groothandel in ijzer- en metaalwaren en verwarmingsapparaten.

  Heerenveen » Heerenveen » Skoatterwald » 8448PX

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Skoatterwald

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?