Bedrijven in Skoatterwald

Wil je weten welke bedrijven er in Skoatterwald zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Skoatterwald.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

Runso
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Runso is gevestigd op Koetsier 5 te Heerenveen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Donderdag 24 augustus 2023

Soofscontent
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Soofscontent is gevestigd op Frederik Hendriklaan 120 te Heerenveen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Westerink Strategie B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Westerink Strategie B.V. is gevestigd op Nienke van Hichtumweg 113 te Heerenveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Changes In Life
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Changes In Life is gevestigd op Willem Lodewijklaan 57 te Heerenveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Biotech Innovations B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Biotech Innovations B.V. is gevestigd op Stadhouderlaan 188 te Heerenveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

beterdit
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming beterdit is gevestigd op Mauritslaan 93 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 23 augustus 2023

Tatsn&fratsn
Opgericht in Juli 2023

De vennootschap onder firma Tatsn&fratsn is gevestigd op Frederik Hendriklaan 96 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 25 juli 2023

Next Step Motivation B.V.
Opgericht in Maart 2017

De besloten vennootschap Next Step Motivation B.V. is gevestigd op Luytkemeer 7 te Heerenveen.

Van der Pol Psychiatrie
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Van der Pol Psychiatrie is gevestigd op Landgraaf 5 te Heerenveen en is actief in de branche Praktijken van psychiaters en dagbehandelcentra voor geestelijke gezondheids- en verslavingszorg.

Stichting Frisian Funk Foundation
Opgericht in Juli 2023

De stichting Stichting Frisian Funk Foundation is gevestigd op Rentmeester 8 te Heerenveen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Cloud Company Consulting
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Cloud Company Consulting is gevestigd op Burggraaf 4 te Heerenveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dimitrov Paintings
Opgericht in Juni 2023

De onderneming Dimitrov Paintings is gevestigd op Gouverneur 4 te Heerenveen en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

HITTE B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap HITTE B.V. is gevestigd op Willem de Zwijgerlaan 64 te Heerenveen en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Van Eck-Hillen Holding B.V.
Opgericht in Maart 2017

De besloten vennootschap Van Eck-Hillen Holding B.V. is gevestigd op Stadhouderlaan 216 te Heerenveen.

Maandag 10 juli 2023

IISKO Beheer B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap IISKO Beheer B.V. is gevestigd op Mauritslaan 75 te Heerenveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent