Bedrijven in Heerenveen

Wil je weten welke bedrijven er in Heerenveen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heerenveen.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Arbeidsdeskundige Marianne Post
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Arbeidsdeskundige Marianne Post is gevestigd op Minerva 8 te Heerenveen en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

Thuishuis It Bernetreintsje
Opgericht in April 2003

De vennootschap onder firma Thuishuis It Bernetreintsje is gevestigd op Stationsplein 30 te Heerenveen en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Bettina's keramiek
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Bettina's keramiek is gevestigd op R v Zinderen Bakkerwg 7 te Heerenveen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Ontheroad travel services
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Ontheroad travel services is gevestigd op Nienke van Hichtumweg 95 te Heerenveen en is actief in de branche Reisorganisatie.

Flowhub B.V.
Opgericht in Januari 2021

De besloten vennootschap Flowhub B.V. is gevestigd op Burg Kuperusplein 36 te Heerenveen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

N. Olivier Holding B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap N. Olivier Holding B.V. is gevestigd op Schout 1 te Heerenveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Jorjan Holding B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Jorjan Holding B.V. is gevestigd op Jan Mankeslaan 88 te Heerenveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Bi'j mekaar
Opgericht in Mei 2023

De vennootschap onder firma Bi'j mekaar is gevestigd op K R Poststraat 15 te Heerenveen en is actief in de branche Thuiszorg.

Wallable
Opgericht in April 2022

De vennootschap onder firma Wallable is gevestigd op van Berkenstraat 3 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

VAM Security Service
Opgericht in Mei 2023

De onderneming VAM Security Service is gevestigd op Stadhouderlaan 61 te Heerenveen en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

K.A E-commerce
Opgericht in Mei 2023

De onderneming K.A E-commerce is gevestigd op Taconishof 49 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dien Zorg B.V.
Opgericht in Augustus 2017

De besloten vennootschap Dien Zorg B.V. is gevestigd op Ereprijs 5 te Heerenveen en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Deep Wallet Dien B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Deep Wallet Dien B.V. is gevestigd op Ereprijs 5 te Heerenveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

CE-Line International B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap CE-Line International B.V. is gevestigd op Hermes 8 te Heerenveen en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Scheepvaartonderneming Greetje II C.V.
Opgericht in April 2023

De commanditaire vennootschap Scheepvaartonderneming Greetje II C.V. is gevestigd op Marktweg 77 te Heerenveen en is actief in de branche Zee- en kustvaart (vracht- en tankvaart; geen sleepvaart).

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent