Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Heerenveen

Wil je weten welke bedrijven er in Heerenveen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heerenveen.

In Heerenveen zoek ik een:

  Zaterdag 14 april 2018

  Hoite de Luxe
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Hoite de Luxe is gevestigd op Schoolstraat 11 te Heerenveen en is actief in de branche Verhuur van sport- en recreatieartikelen.

  Heerenveen » Heerenveen » Noord » 8441AV

  Vrijdag 13 april 2018

  ICE
  Opgericht in april 2018

  De onderneming ICE is gevestigd op Frederik Hendriklaan 2 te Heerenveen en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

  Heerenveen » Heerenveen » Skoatterwald » 8448ME
  Herman de Vries
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Herman de Vries is gevestigd op Lepelaarstraat 47 te Heerenveen en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Heerenveen » Heerenveen » De Greiden » 8446JG
  Buurman Sports
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Buurman Sports is gevestigd op Wielen 28 te Heerenveen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Heerenveen » Heerenveen » De Greiden » 8446LG
  UER Project B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap UER Project B.V. is gevestigd op Herenwal 34 te Heerenveen en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  Heerenveen » Heerenveen » Centrum » 8441BA
  Intres B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap Intres B.V. is gevestigd op De Opslach 59 te Heerenveen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Heerenveen » Heerenveen » Centrum » 8448GV
  Vaaka B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap Vaaka B.V. is gevestigd op Wolfraamweg 8A te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Heerenveen » Heerenveen » Nieuweschoot » 8445PL
  21/7 B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap 21/7 B.V. is gevestigd op Abe Lenstra boulevard 52-1 te Heerenveen en is actief in de branche Financiële holdings.

  Heerenveen » Heerenveen » Midden » 8448JB

  Dinsdag 20 maart 2018

  Noord Ontwikkeling Heerenveen B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap Noord Ontwikkeling Heerenveen B.V. is gevestigd op Leeuwarderstraatweg 83 te Heerenveen en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  Heerenveen » Heerenveen » Noord » 8441PH
  DeHaan Szirmai DeHaan Advocaten
  Opgericht in maart 2018

  De maatschap DeHaan Szirmai DeHaan Advocaten is gevestigd op Annie Zernikeweg 14 te Heerenveen en is actief in de branche Advocatenkantoren.

  Heerenveen » Heerenveen » Skoatterwald » 8448SB
  HeideZorg
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming HeideZorg is gevestigd op Willem Lodewijklaan 37 te Heerenveen en is actief in de branche Thuiszorg.

  Heerenveen » Heerenveen » Skoatterwald » 8448PG
  Zonnepark West Maas en Waal B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap Zonnepark West Maas en Waal B.V. is gevestigd op De Ynfeart 7-400 te Heerenveen en is actief in de branche Productie van elektriciteit door zonnecellen, warmtepompen en waterkracht.

  Heerenveen » Heerenveen » Haskerveen » 8447GM
  Zonnepark B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap Zonnepark B.V. is gevestigd op De Ynfeart 7-400 te Heerenveen en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

  Heerenveen » Heerenveen » Haskerveen » 8447GM
  Zonnepark Albrandswaard B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap Zonnepark Albrandswaard B.V. is gevestigd op De Ynfeart 7-400 te Heerenveen en is actief in de branche Productie van elektriciteit door zonnecellen, warmtepompen en waterkracht.

  Heerenveen » Heerenveen » Haskerveen » 8447GM
  StylingByErica
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming StylingByErica is gevestigd op Burggraaf 8 te Heerenveen en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

  Heerenveen » Heerenveen » Skoatterwald » 8448MK
  Yska Farma Advies
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Yska Farma Advies is gevestigd op Willem Lodewijklaan 45 te Heerenveen en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

  Heerenveen » Heerenveen » Skoatterwald » 8448PG

  Woensdag 7 maart 2018

  Tobias Medisch Management
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Tobias Medisch Management is gevestigd op Geert van der Zwaagweg 1 te Heerenveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Heerenveen » Heerenveen » Skoatterwald » 8448RL
  TC Tran
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming TC Tran is gevestigd op Trekker 67 te Heerenveen en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Heerenveen » Heerenveen » Nijehaske » 8447BV
  Clafis International B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap Clafis International B.V. is gevestigd op Burgemeester Falkenaweg 54 te Heerenveen en is actief in de branche Financiële holdings.

  Heerenveen » Heerenveen » Midden » 8442LE
  SPARQ balustrades B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap SPARQ balustrades B.V. is gevestigd op Innovatielaan 25 te Heerenveen en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

  Heerenveen » Heerenveen » Haskerveen » 8447SN

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Heerenveen

  Instellen

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk