Bedrijven in Heerenveen

Wil je weten welke bedrijven er in Heerenveen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heerenveen.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Energiehub Farmsum B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Energiehub Farmsum B.V. is gevestigd op Crackstraat 3 te Heerenveen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Carerik B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Carerik B.V. is gevestigd op Henriette Roland Holstwg 14 te Heerenveen en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

WHE Service
Opgericht in April 2024

De onderneming WHE Service is gevestigd op Veluwelaan 48A te Heerenveen en is actief in de branche Callcenters.

Sieraden bij Cris
Opgericht in April 2024

De onderneming Sieraden bij Cris is gevestigd op Scholeksterstraat 32 te Heerenveen en is actief in de branche Vervaardiging van imitatiesieraden.

Anouk zorgt
Opgericht in April 2024

De onderneming Anouk zorgt is gevestigd op De Reling 25 te Heerenveen en is actief in de branche Thuiszorg.

Ednero
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Ednero is gevestigd op Gaasterlandlaan 32 te Heerenveen en is actief in de branche Markthandel in overige goederen.

Dijkstra Serviceverlening
Opgericht in April 2024

De onderneming Dijkstra Serviceverlening is gevestigd op Heerenhage 55 te Heerenveen en is actief in de branche Landschapsverzorging.

jeWelste
Opgericht in April 2024

De onderneming jeWelste is gevestigd op Trekker 114 te Heerenveen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Kay Huisman
Opgericht in April 2024

De onderneming Kay Huisman is gevestigd op Heremaweg 4-121 te Heerenveen en is actief in de branche Beroepssportlieden.

Roffel Beheer B.V.
Opgericht in Juli 2021

De besloten vennootschap Roffel Beheer B.V. is gevestigd op Kievitstraat 10 te Heerenveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Restaria 't Hoekske B.V.
Opgericht in November 1936

De besloten vennootschap Restaria 't Hoekske B.V. is gevestigd op Crackstraat 23 te Heerenveen en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Foto-Groep Heerenveen B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Foto-Groep Heerenveen B.V. is gevestigd op Wettertoer 4 te Heerenveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Lenes Financieel Advies
Opgericht in April 2024

De onderneming Lenes Financieel Advies is gevestigd op Luytkemeer 1 te Heerenveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Mickey's Warehouse
Opgericht in April 2024

De onderneming Mickey's Warehouse is gevestigd op Het Meer 122 te Heerenveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Cuts By AK
Opgericht in April 2024

De onderneming Cuts By AK is gevestigd op Herenwal 72 te Heerenveen en is actief in de branche Haarverzorging.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement