Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Heerenveen

Wil je weten welke bedrijven er in Heerenveen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heerenveen.

In Heerenveen zoek ik een:

  Majime B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Majime B.V. is gevestigd op Stadhouderlaan 188 te Heerenveen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  8448PXHeerenveenHeerenveenSkoatterwald
  Marieke de Jong Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Marieke de Jong Holding B.V. is gevestigd op Herenwal 153 te Heerenveen en is actief in de branche Financiële holdings.

  8441BEHeerenveenHeerenveenNoord
  Stichting Business Voice Heerenveen
  december 2017

  De stichting Stichting Business Voice Heerenveen is gevestigd op Abe Lenstra boulevard 42 te Heerenveen en is actief in de branche Bedrijfs- en werkgeversorganisaties.

  8448JBHeerenveenHeerenveenMidden
  SIBG Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap SIBG Holding B.V. is gevestigd op Fonteinkruid 29 te Heerenveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  8445RTHeerenveenHeerenveenDe Heide
  SIBG B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap SIBG B.V. is gevestigd op Fonteinkruid 29 te Heerenveen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8445RTHeerenveenHeerenveenDe Heide
  FloorProof B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap FloorProof B.V. is gevestigd op Jupiter 10L te Heerenveen en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  8448CDHeerenveenHeerenveenHet meer
  VloerSterk B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap VloerSterk B.V. is gevestigd op Jupiter 10L te Heerenveen en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  8448CDHeerenveenHeerenveenHet meer
  Betonbedrijf Broersma B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Betonbedrijf Broersma B.V. is gevestigd op De Werf 3 te Heerenveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  8447GDHeerenveenHeerenveenHaskerveen
  Chinees Specialiteitenrestaurant Rose Garden
  december 2017

  De besloten vennootschap Chinees Specialiteitenrestaurant Rose Garden is gevestigd op Schans 11A te Heerenveen en is actief in de branche Restaurants.

  8441ABHeerenveenHeerenveenNoord
  TOJO Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap TOJO Holding B.V. is gevestigd op Polderdijk 1017 te Heerenveen en is actief in de branche Financiële holdings.

  8441PLHeerenveenHeerenveenNoord
  J. Wang Beheer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap J. Wang Beheer B.V. is gevestigd op Nienke van Hichtumweg 75 te Heerenveen en is actief in de branche Financiële holdings.

  8448SJHeerenveenHeerenveenSkoatterwald
  T.H. Wang Beheer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap T.H. Wang Beheer B.V. is gevestigd op Nienke van Hichtumweg 75 te Heerenveen en is actief in de branche Financiële holdings.

  8448SJHeerenveenHeerenveenSkoatterwald
  St. Bev. en Talentontwikk. Wedstrijdzwemmen
  december 2017

  De stichting St. Bev. en Talentontwikk. Wedstrijdzwemmen is gevestigd op Amelandlaan 80 te Heerenveen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  8443CGHeerenveenHeerenveenDe Akkers
  Schoterpoort Vastgoed B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Schoterpoort Vastgoed B.V. is gevestigd op Burgemeester Falkenaweg 204 te Heerenveen en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  8443DHHeerenveenHeerenveenDe Akkers
  Schoonmaakbedrijf Fresh-up
  november 2017

  De onderneming Schoonmaakbedrijf Fresh-up is gevestigd op Surinamesingel 5 te Heerenveen en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  8442KCHeerenveenHeerenveenMidden
  Kapsalon Aya
  november 2017

  De onderneming Kapsalon Aya is gevestigd op Wettertoer 15 te Heerenveen en is actief in de branche Haarverzorging.

  8442PCHeerenveenHeerenveenCentrum
  it bynt
  november 2017

  De onderneming it bynt is gevestigd op Ernst Casimirlaan 2 te Heerenveen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  8448MRHeerenveenHeerenveenSkoatterwald
  Psychologiepraktijk Van Driel
  november 2017

  De onderneming Psychologiepraktijk Van Driel is gevestigd op Gaasterlandlaan 78 te Heerenveen en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  8443CNHeerenveenHeerenveenDe Akkers
  Quivendo Supervisie en Coaching
  november 2017

  De onderneming Quivendo Supervisie en Coaching is gevestigd op Leeuwarderstraatweg 26 te Heerenveen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  8441PEHeerenveenHeerenveenNoord
  W. Ytsma
  november 2017

  De onderneming W. Ytsma is gevestigd op Leeuwetand 25 te Heerenveen en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

  8445RBHeerenveenHeerenveenDe Heide

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Heerenveen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk