Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in postcodegebied 9101SC

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 9101SC.

In postcodegebied 9101SC zoek ik een:

  DDE Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap DDE Holding B.V. is gevestigd op Alde Terp 3 te Dokkum en is actief in de branche Financiële holdings.

  9101SCDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  BTec B.V.
  februari 2015

  De besloten vennootschap BTec B.V. is gevestigd op Alde Terp 3 te DOKKUM en is actief in de branche Financiële holdings.

  9101SCDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  BFit B.V.
  februari 2014

  De besloten vennootschap BFit B.V. is gevestigd op Alde Terp 3 te DOKKUM en is actief in de branche Financiële holdings.

  9101SCDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  Slanksilhouet
  april 2013

  De onderneming Slanksilhouet is gevestigd op Alde Terp 3 te Dokkum en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

  9101SCDongeradeelDokkumDe Trije Terpen

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk