Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in De Trije Terpen

Wil je weten welke bedrijven er in De Trije Terpen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Trije Terpen.

In De Trije Terpen zoek ik een:

  Dinsdag 13 september 2016

  Tutte-Famke
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Tutte-Famke is gevestigd op Bierumerterp 12 te DOKKUM en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

  Dongeradeel » Dokkum » De Trije Terpen » 9101SB

  Donderdag 1 januari 2015

  A-Communicatie B.V.
  Opgericht in juni 2015

  De besloten vennootschap A-Communicatie B.V. is gevestigd op Pliniusplein 1 te DOKKUM en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  Dongeradeel » Dokkum » De Trije Terpen » 9101SK
  SterkLicht Fotografie
  Opgericht in april 2015

  De onderneming SterkLicht Fotografie is gevestigd op Kleffens 7 te DOKKUM en is actief in de branche Fotografie.

  Dongeradeel » Dokkum » De Trije Terpen » 9101SL
  BTec B.V.
  Opgericht in februari 2015

  De besloten vennootschap BTec B.V. is gevestigd op Alde Terp 3 te DOKKUM en is actief in de branche Financiële holdings.

  Dongeradeel » Dokkum » De Trije Terpen » 9101SC
  Ovis Holding B.V.
  Opgericht in december 2014

  De besloten vennootschap Ovis Holding B.V. is gevestigd op Bauwert 3 te DOKKUM en is actief in de branche Financiële holdings.

  Dongeradeel » Dokkum » De Trije Terpen » 9101SH
  BFit B.V.
  Opgericht in februari 2014

  De besloten vennootschap BFit B.V. is gevestigd op Alde Terp 3 te DOKKUM en is actief in de branche Financiële holdings.

  Dongeradeel » Dokkum » De Trije Terpen » 9101SC
  NYN styles
  Opgericht in oktober 2014

  De onderneming NYN styles is gevestigd op Fibula 12 te DOKKUM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Dongeradeel » Dokkum » De Trije Terpen » 9101SJ
  Mastermate Brinkman B.V.
  Opgericht in september 2013

  De besloten vennootschap Mastermate Brinkman B.V. is gevestigd op Zuiderschans 6D te Dokkum en is actief in de branche Groothandel in ijzer- en metaalwaren en verwarmingsapparaten.

  Dongeradeel » Dokkum » De Trije Terpen » 9101PZ
  Univé Dichtbij (sinds1815)
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Univé Dichtbij (sinds1815) is gevestigd op Zuiderschans 10 te Dokkum en is actief in de branche Schadeverzekeringen (geen herverzekering).

  Dongeradeel » Dokkum » De Trije Terpen » 9101PZ
  Univé Dichtbij (sinds 1815)
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Univé Dichtbij (sinds 1815) is gevestigd op Zuiderschans 10 te Dokkum en is actief in de branche Assurantietussenpersonen.

  Dongeradeel » Dokkum » De Trije Terpen » 9101PZ
  Souplesse
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Souplesse is gevestigd op Fibula 7 te Dokkum en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen en paramedici.

  Dongeradeel » Dokkum » De Trije Terpen » 9101SJ
  Ids van der Werff Entertainment Support
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Ids van der Werff Entertainment Support is gevestigd op Spriens 5 te Dokkum en is actief in de branche Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen.

  Dongeradeel » Dokkum » De Trije Terpen » 9101SN
  Fotografie Kees de Jong
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Fotografie Kees de Jong is gevestigd op Rhoderterp 4 te Dokkum en is actief in de branche Fotografie en ontwikkelen van foto’s en films.

  Dongeradeel » Dokkum » De Trije Terpen » 9101SR

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?