Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in De Trije Terpen

Wil je weten welke bedrijven er in De Trije Terpen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Trije Terpen.

In De Trije Terpen zoek ik een:

  DDE Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap DDE Holding B.V. is gevestigd op Alde Terp 3 te Dokkum en is actief in de branche Financiële holdings.

  9101SCDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  RP keukens & sanitair
  mei 2017

  De vennootschap onder firma RP keukens & sanitair is gevestigd op P.O. Brouwerstraat 8 te DOKKUM en is actief in de branche Winkels in keukens.

  9101PZDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  Tutte-Famke
  januari 2016

  De onderneming Tutte-Famke is gevestigd op Bierumerterp 12 te DOKKUM en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

  9101SBDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  De Vroedt Advies & Support
  maart 2016

  De onderneming De Vroedt Advies & Support is gevestigd op Kleffens 14 te DOKKUM en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  9101SLDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  Studio Dizze
  februari 2016

  De onderneming Studio Dizze is gevestigd op Bauwert 22 te DOKKUM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  9101SHDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  Meinema Rij opleiding
  februari 2016

  De onderneming Meinema Rij opleiding is gevestigd op Bauwert 7 te DOKKUM en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

  9101SHDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  Veltman Timmerwerken
  november 2015

  De onderneming Veltman Timmerwerken is gevestigd op Spriens 14 te DOKKUM en is actief in de branche Bouwtimmeren.

  9101SNDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  A-Communicatie B.V.
  juni 2015

  De besloten vennootschap A-Communicatie B.V. is gevestigd op Pliniusplein 1 te DOKKUM en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  9101SKDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  SterkLicht Fotografie
  april 2015

  De onderneming SterkLicht Fotografie is gevestigd op Kleffens 7 te DOKKUM en is actief in de branche Fotografie.

  9101SLDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  BTec B.V.
  februari 2015

  De besloten vennootschap BTec B.V. is gevestigd op Alde Terp 3 te DOKKUM en is actief in de branche Financiële holdings.

  9101SCDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  Ovis Holding B.V.
  december 2014

  De besloten vennootschap Ovis Holding B.V. is gevestigd op Bauwert 3 te DOKKUM en is actief in de branche Financiële holdings.

  9101SHDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  BFit B.V.
  februari 2014

  De besloten vennootschap BFit B.V. is gevestigd op Alde Terp 3 te DOKKUM en is actief in de branche Financiële holdings.

  9101SCDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  NYN styles
  oktober 2014

  De onderneming NYN styles is gevestigd op Fibula 12 te DOKKUM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  9101SJDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  Mastermate Brinkman B.V.
  september 2013

  De besloten vennootschap Mastermate Brinkman B.V. is gevestigd op Zuiderschans 6D te Dokkum en is actief in de branche Groothandel in ijzer- en metaalwaren en verwarmingsapparaten.

  9101PZDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  Univé Dichtbij (sinds1815)
  april 2013

  De onderneming Univé Dichtbij (sinds1815) is gevestigd op Zuiderschans 10 te Dokkum en is actief in de branche Schadeverzekeringen (geen herverzekering).

  9101PZDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  Univé Dichtbij (sinds 1815)
  april 2013

  De onderneming Univé Dichtbij (sinds 1815) is gevestigd op Zuiderschans 10 te Dokkum en is actief in de branche Assurantietussenpersonen.

  9101PZDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  Souplesse
  april 2013

  De onderneming Souplesse is gevestigd op Fibula 7 te Dokkum en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen en paramedici.

  9101SJDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  Ids van der Werff Entertainment Support
  april 2013

  De onderneming Ids van der Werff Entertainment Support is gevestigd op Spriens 5 te Dokkum en is actief in de branche Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen.

  9101SNDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  Fotografie Kees de Jong
  april 2013

  De onderneming Fotografie Kees de Jong is gevestigd op Rhoderterp 4 te Dokkum en is actief in de branche Fotografie en ontwikkelen van foto’s en films.

  9101SRDongeradeelDokkumDe Trije Terpen
  Holding De Jong Dokkum B.V.
  april 2013

  De besloten vennootschap Holding De Jong Dokkum B.V. is gevestigd op Zuiderschans 2 te Dokkum en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

  9101PZDongeradeelDokkumDe Trije Terpen

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk