Bedrijven in postcodegebied 9405CG

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 9405CG.

Filter Filter

Donderdag 21 oktober 2021

360golf B.V.
Opgericht in Juni 2016

De besloten vennootschap 360golf B.V. is gevestigd op Balkengracht 8A te Assen en is actief in de branche Winkels in sportartikelen (geen watersport).

360golf Holding B.V.
Opgericht in September 2021

De besloten vennootschap 360golf Holding B.V. is gevestigd op Balkengracht 8A te Assen en is actief in de branche Financiële holdings.

Golf J&J B.V.
Opgericht in September 2021

De besloten vennootschap Golf J&J B.V. is gevestigd op Balkengracht 8A te Assen en is actief in de branche Winkels in sportartikelen (geen watersport).

Donderdag 1 april 2021

installatieburo Jongsma Assen
Opgericht in Juli 2013

De onderneming installatieburo Jongsma Assen is gevestigd op Balkengracht 8 te Assen en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Vrijdag 9 oktober 2020

Krulo Beheer B.V.
Opgericht in Augustus 2020

De besloten vennootschap Krulo Beheer B.V. is gevestigd op Balkengracht 6 te Assen en is actief in de branche Financiële holdings.

Krulo B.V.
Opgericht in December 2018

De besloten vennootschap Krulo B.V. is gevestigd op Balkengracht 6 te Assen en is actief in de branche Groothandel en handelsbemiddeling in auto-onderdelen en -accessoires (geen banden).

Maandag 30 december 2019

24/7 Fitnesscentrum Ron Haans Assen B.V.
Opgericht in December 2019

De besloten vennootschap 24/7 Fitnesscentrum Ron Haans Assen B.V. is gevestigd op Balkengracht 10B te Assen en is actief in de branche Sportscholen.

Woensdag 14 september 2016

Golf J&J
Opgericht in Juni 2016

De vennootschap onder firma Golf J&J is gevestigd op Balkengracht 8A te ASSEN en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 1 januari 2015

Jongsma-Assen Advies
Opgericht in April 2013

De onderneming Jongsma-Assen Advies is gevestigd op Balkengracht 8 te Assen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

installatieburo Jongsma Assen
Opgericht in Juli 2013

De onderneming installatieburo Jongsma Assen is gevestigd op Balkengracht 8 te Assen en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Sweb
Opgericht in April 2013

De onderneming Sweb is gevestigd op Balkengracht 12A te Assen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

V.O.F. Vivante Hoogeveen Kiers
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Vivante Hoogeveen Kiers is gevestigd op Balkengracht 10 te Assen en is actief in de branche Winkels in vloerbedekking en gordijnen.

Hummel Badkamers, Tegels en Sanitair
Opgericht in April 2013

De onderneming Hummel Badkamers, Tegels en Sanitair is gevestigd op Balkengracht 10-a te Assen en is actief in de branche Winkels in doe-het-zelfartikelen.

Lease Quality B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Lease Quality B.V. is gevestigd op Balkengracht 2 te Assen en is actief in de branche Verhuur en lease van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Budget Wonen Assen
Opgericht in April 2013

De onderneming Budget Wonen Assen is gevestigd op Balkengracht 10B te Assen en is actief in de branche Winkels in meubels, verlichting en overige huishoudelijke artikelen n.e.g..

Wander Assen
Opgericht in April 2013

De onderneming Wander Assen is gevestigd op Balkengracht 2 te Assen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Kookstudio Assen
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Kookstudio Assen is gevestigd op Balkengracht 12A te Assen en is actief in de branche Eventcatering.

TINQ Assen Balkenkalk
Opgericht in Maart 2013

De onderneming TINQ Assen Balkenkalk is gevestigd op Balkengracht 4 te Assen en is actief in de branche Benzinestations.

Moksha Gym
Opgericht in April 2014

De vereniging Moksha Gym is gevestigd op Balkengracht 10B te ASSEN en is actief in de branche Kracht- en vechtsport.

Hanox B.V.
Opgericht in December 2013

De besloten vennootschap Hanox B.V. is gevestigd op Balkengracht 12 te ASSEN en is actief in de branche Winkels in keukens.

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Huize Nassau

Instellen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent