Bedrijfspanden in de buurt Dapperbuurt Noord

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Dapperbuurt Noord en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Vrijdag 16 februari 2024

Horecagelegenheid Dapperstraat 12H Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Dapperstraat 12H te Amsterdam is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 1880 met energielabel D. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 91 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 22 december 2023

Winkelruimte Dapperstraat 271 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Dapperstraat 271 te Amsterdam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1983. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 237 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Maandag 11 december 2023

Winkelruimte Eerste Van Swindenstraat 45 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Eerste Van Swindenstraat 45 te Amsterdam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1996. Een energielabel is niet verplicht. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 45 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Horecagelegenheid Dapperstraat 12 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Dapperstraat 12 te Amsterdam is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 1880. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 355.000 euro. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 92 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Pieter Vlamingstraat 207 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Pieter Vlamingstraat 207 te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1992 met energielabel B. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 325.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 98 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 20 september 2023

Kantoorruimte Eerste Van Swindenstraat 381 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Eerste Van Swindenstraat 381 te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1881 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 145 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 2 maart 2023

Kantoorruimte Dapperstraat 7H Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Dapperstraat 7H te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 45 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 15 februari 2023

Kantoorruimte Roomtuintjes 91A Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Roomtuintjes 91A te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1974 met energielabel G. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 25 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 25 januari 2023

Winkelruimte Dapperstraat 42hs Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Dapperstraat 42hs te Amsterdam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw met energielabel B. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 67 m² (in units vanaf 1 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 19 januari 2023

Kantoorruimte Pieter Vlamingstraat 44 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Pieter Vlamingstraat 44 te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 67 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Pieter Vlamingstraat 46 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Pieter Vlamingstraat 46 te Amsterdam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw met energielabel D. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 68 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 23 december 2022

Winkelruimte Dapperstraat 157 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Dapperstraat 157 te Amsterdam is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1978 met energielabel C. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 205 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 29 september 2022

Bedrijfsruimte Commelinstraat 338 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Commelinstraat 338 te Amsterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1979 met energielabel A. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 185.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 71 m².

Vrijdag 3 juni 2022

Beleggingsobject Eerste Van Swindenstraat 189 Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Eerste Van Swindenstraat 189 te Amsterdam heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 66 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Commelinstraat 7- O Amsterdam

Dit bedrijfspand op het adres Commelinstraat 7- O te Amsterdam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1878. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 71 m².

Buurten in Dapperbuurt

Meer nieuws in Dapperbuurt Noord

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser Meibergdreef, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 03:01 uur
Flitser Zuiderzeeweg, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 03:01 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent