Bedrijfspanden in de buurt Broekvelden

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Broekvelden en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Dinsdag 6 februari 2024

Kantoorruimte Duitslandweg 4 Bodegraven

Dit bedrijfspand op het adres Duitslandweg 4 te Bodegraven is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 2.057 m² en bestaat uit 4 bouwlagen.

Woensdag 17 mei 2023

Bedrijfsruimte Europaweg 3 Bodegraven

Dit bedrijfspand op het adres Europaweg 3 te Bodegraven is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.864 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 29 september 2022

Bedrijfsruimte Beneluxweg 18A Bodegraven

Dit bedrijfspand op het adres Beneluxweg 18A te Bodegraven is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer, heater, krachtstroom, overheaddeuren, pantry, toilet, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.960 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement