Bedrijven in Broekvelden

Wil je weten welke bedrijven er in Broekvelden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Broekvelden.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

Moons Hotel Service Agency
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Moons Hotel Service Agency is gevestigd op Meerval 8 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

G. Van Dijk Infra & Diensten
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming G. Van Dijk Infra & Diensten is gevestigd op Hollandshof 63 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Virva Lumme
Opgericht in Januari 2019

De vennootschap onder firma Virva Lumme is gevestigd op Vromade 41 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Donderdag 24 augustus 2023

123 Infra B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap 123 Infra B.V. is gevestigd op Emmakade 72 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Uitleenbureaus.

J.A. Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap J.A. Holding B.V. is gevestigd op Emmakade 72 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Financiële holdings.

Younes Abdulhafiz
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Younes Abdulhafiz is gevestigd op Kwikstaart 8 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Koeriers.

Be Safe Service
Opgericht in November 2017

De vennootschap onder firma Be Safe Service is gevestigd op Emmakade 46 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Woensdag 23 augustus 2023

Qualitycare Marouane
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Qualitycare Marouane is gevestigd op Hollandshof 28 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Dinsdag 25 juli 2023

DeZZPprofessional
Opgericht in Juli 2023

De onderneming DeZZPprofessional is gevestigd op Merel 28 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

DVD ondernemingen
Opgericht in Juni 2023

De onderneming DVD ondernemingen is gevestigd op Krooslaan 20 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Stichting Administratiekantoor Kastelein Kaas
Opgericht in Juli 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Kastelein Kaas is gevestigd op Italieweg 9 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

BKTrans B.V.
Opgericht in Januari 2014

De besloten vennootschap BKTrans B.V. is gevestigd op Duitslandweg 2 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

QA QC Solutions
Opgericht in Juni 2023

De onderneming QA QC Solutions is gevestigd op Hooijerdijk 22 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Maandag 10 juli 2023

JaKal Services
Opgericht in Juni 2023

De onderneming JaKal Services is gevestigd op Henegouwerhof 5 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

De Spanning Specialist
Opgericht in Juni 2023

De onderneming De Spanning Specialist is gevestigd op Pijlkruid 13 te BODEGRAVEN en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent