Bedrijfspanden in de buurt Hoofdweg Sector A

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Hoofdweg Sector A en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Donderdag 28 september 2023

Kantoorruimte Schinkelse Baan 1 Capelle aan den IJssel

Dit bedrijfspand op het adres Schinkelse Baan 1 te Capelle aan den IJssel is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1984. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet en pantry. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 190 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Donderdag 13 juli 2023

Kantoorruimte Lylantse Plein 1 Capelle aan den IJssel

Dit bedrijfspand op het adres Lylantse Plein 1 te Capelle aan den IJssel is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 925 m² (in units vanaf 90 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 26 april 2022

Kantoorruimte Barbizonlaan 104 Capelle aan den IJssel

Dit bedrijfspand op het adres Barbizonlaan 104 te Capelle aan den IJssel is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990 met energielabel C. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 102 m² (in units vanaf 15 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Meer nieuws in Hoofdweg Sector A

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Capelle aan den IJssel

Flitser Bermweg, Capelle aan den IJssel
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 12:29 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement