Bedrijven in Hoofdweg Sector A

Wil je weten welke bedrijven er in Hoofdweg Sector A zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hoofdweg Sector A.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Advocatenpraktijk L.H. Hordijk B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Advocatenpraktijk L.H. Hordijk B.V. is gevestigd op Barbizonlaan 82 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Advocatenkantoren.

Vanderhaegen Louis
Opgericht in April 2024

De onderneming Vanderhaegen Louis is gevestigd op Schinkelse Baan 6 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Woensdag 10 april 2024

90ML B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap 90ML B.V. is gevestigd op Roer 272G te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche cafés.

Maandag 18 maart 2024

Blij ei kindertherapie
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Blij ei kindertherapie is gevestigd op Barbizonlaan 104 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Donderdag 11 januari 2024

Lexare B.V.
Opgericht in Januari 2020

De besloten vennootschap Lexare B.V. is gevestigd op Barbizonlaan 82 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Advocatenkantoren.

CEO in Tech B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap CEO in Tech B.V. is gevestigd op Lylantse Plein 2 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Uitzendbureaus.

MitchMaga
Opgericht in November 2023

De onderneming MitchMaga is gevestigd op Roer 354 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

Woensdag 8 november 2023

Van Speijk Wonen B.V.
Opgericht in Oktober 2021

De besloten vennootschap Van Speijk Wonen B.V. is gevestigd op Lylantse Baan 2B te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Winkels in vloerbedekking en gordijnen.

Van Speijk Group B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Van Speijk Group B.V. is gevestigd op Lylantse Baan 2B te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Shaq.Sr
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Shaq.Sr is gevestigd op Hoofdweg 7 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Maandag 2 oktober 2023

S. de Groot
Opgericht in Juli 2023

De onderneming S. de Groot is gevestigd op Roer 338 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Donderdag 24 augustus 2023

Unique Beauty Studio & Academy
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Unique Beauty Studio & Academy is gevestigd op Neeltje Griffijnstraat 37 te Rotterdam en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

PROCON Staffing B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap PROCON Staffing B.V. is gevestigd op Barbizonlaan 55 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Maandag 10 juli 2023

Keukenstore Capelle XL B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Keukenstore Capelle XL B.V. is gevestigd op Schinkelse Baan 17 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Winkels in keukens.

Ultimate Coaching B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Ultimate Coaching B.V. is gevestigd op Lylantse Baan 3 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Meer nieuws in Hoofdweg Sector A

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Capelle aan den IJssel

Flitser Bermweg, Capelle aan den IJssel
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 12:04 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement