Bedrijfspanden in de buurt Hoofdweg Sector B

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Hoofdweg Sector B en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Maandag 11 december 2023

Kantoorruimte Cypresbaan 3 Capelle aan den IJssel

Dit bedrijfspand op het adres Cypresbaan 3 te Capelle aan den IJssel is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1989. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 300 m² (in units vanaf 100 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 25 juli 2023

Kantoorruimte Cypresbaan 55 Capelle aan den IJssel

Dit bedrijfspand op het adres Cypresbaan 55 te Capelle aan den IJssel is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet en pantry. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 223 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 24 mei 2023

Bedrijfsruimte Cypresbaan 38b Capelle aan den IJssel

Dit bedrijfspand op het adres Cypresbaan 38b te Capelle aan den IJssel is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1996. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 270 m².

Dinsdag 22 november 2022

Beleggingsobject Cypresbaan 2- 6 Capelle aan den IJssel

Dit bedrijfspand op het adres Cypresbaan 2- 6 te Capelle aan den IJssel heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990 met energielabel C. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 950.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 999 m².

Dinsdag 1 november 2022

Kantoorruimte Cypresbaan 4 Capelle aan den IJssel

Dit bedrijfspand op het adres Cypresbaan 4 te Capelle aan den IJssel is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 303 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 5 oktober 2022

Kantoorruimte Cypresbaan 45 Capelle aan den IJssel

Dit bedrijfspand op het adres Cypresbaan 45 te Capelle aan den IJssel is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001 met energielabel A+. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 289 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 26 juli 2022

Kantoorruimte Ligusterbaan 8 - 12 Capelle aan den IJssel

Dit bedrijfspand op het adres Ligusterbaan 8 - 12 te Capelle aan den IJssel is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1991. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 270 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 23 juli 2022

Bedrijfsruimte Cypresbaan 38A Capelle aan den IJssel

Dit bedrijfspand op het adres Cypresbaan 38A te Capelle aan den IJssel is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1996. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 104 m².

Donderdag 9 juni 2022

Bedrijfsruimte Cypresbaan 30 Capelle aan den IJssel

Dit bedrijfspand op het adres Cypresbaan 30 te Capelle aan den IJssel is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 620 m².

Vrijdag 18 februari 2022

Kantoorruimte Cypresbaan 7 9 Capelle aan den IJssel

Dit bedrijfspand op het adres Cypresbaan 7 9 te Capelle aan den IJssel is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990 met energielabel D. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 89 m² en bestaat uit 4 bouwlagen.

Meer nieuws in Hoofdweg Sector B

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent