Bedrijven in Hoofdweg Sector B

Wil je weten welke bedrijven er in Hoofdweg Sector B zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hoofdweg Sector B.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Vereniging van Eigenaars gebouw
Opgericht in November 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars gebouw "Uw Gouderak" aan de Kattendijk 43a, 43a1 tot en met 43a11, 43b, 43b1 tot en met 43b7, 43c, 43c1 tot is gevestigd op Cypresbaan 15 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Donderdag 11 januari 2024

iQruiter B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap iQruiter B.V. is gevestigd op Cypresbaan 15 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Tempo Labor B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Tempo Labor B.V. is gevestigd op Cypresbaan 7-9 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Stichting Administratiekantoor Life-Fullness Holding
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Life-Fullness Holding is gevestigd op Ligusterbaan 1unit 3.10 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

ITG Networks B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap ITG Networks B.V. is gevestigd op Ligusterbaan 1 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Ramol Group B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Ramol Group B.V. is gevestigd op Cypresbaan 15 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Financiële holdings.

Rotterdam Trade Hub
Opgericht in December 2023

De vennootschap onder firma Rotterdam Trade Hub is gevestigd op Cypresbaan 38 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

Woensdag 8 november 2023

Opgericht in September 2023

De vereniging "Vereniging van Eigenaars Woonappartementen De Molen, Haagweg 91, 93 en 95 te Leiden" is gevestigd op Cypresbaan 15 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Opgericht in September 2023

De vereniging "Vereniging van Eigenaars parkeerterrein De Molen te Leiden" is gevestigd op Cypresbaan 15 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Maandag 2 oktober 2023

Inside Projecten B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Inside Projecten B.V. is gevestigd op Ligusterbaan 1 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 12 september 2023

M.L ZWAAL TRANSPORT B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap M.L ZWAAL TRANSPORT B.V. is gevestigd op Ligusterbaan 1K208 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Lion Support B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Lion Support B.V. is gevestigd op Cypresbaan 14 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Reparatie van producten van metaal.

ML ZWAAL BEHEER TENERIFE B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap ML ZWAAL BEHEER TENERIFE B.V. is gevestigd op Ligusterbaan 1K 208 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

ATMA Enterprise B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap ATMA Enterprise B.V. is gevestigd op Cypresbaan 10 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Vertalers en tolken.

Donderdag 24 augustus 2023

Ducens Vastgoed B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Ducens Vastgoed B.V. is gevestigd op Ligusterbaan 1Unit 2.08 te Capelle aan den IJssel en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Meer nieuws in Hoofdweg Sector B

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent