Gezochte personen in Duiven

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Duiven of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Vanmorgen

Openlijke geweldpleging - Rottumstraat - Duiven

Gezochte personen

Duiven - Op zondag 23 oktober rond 22:00 uur werden twee jongens op de Rottumstraat in Duiven belaagd door een grote groep jongeren. De twee slachtoffers werden geschopt en geslagen, ook werd er zelfs met een grindtegel naar hen gegooid. Een dag later verscheen er een video van deze openlijke geweldpleging op Dumpert. We hebben toen een oproep gedaan aan de betrokkenen om zich bij ons op het bureau te melden. Inmiddels heeft een aantal zich bij ons gemeld. We zijn nog druk bezig met het onderzoek en zijn nog op zoek naar zeven verdachten. Daarom worden deze zeven verdachten op social media getoond.

Donderdag 6 oktober 2022

Straatroof - Heiliglandsestraat - Groessen

Gezochte personen

Groessen - Een 17-jarige jongen uit Groessen werd zaterdag 24 september rond 01:15 uur mishandeld en vervolgens beroofd van zijn tas.

Maandag 4 april 2022

Steekincident- Visserlaan- Duiven

Gezochte personen

Duiven - Op maandag 14 maart rond 20.30 uur raakte een 17-jarige jongen gewond tijdens een steekincident bij het station van Duiven. Het slachtoffer liep over de Visserlaan toen hij een groepje van zes jongens met twee scooters zag staan. Uit het niets kwam één van de jongens op hem af lopen en die heeft het slachtoffer gestoken. Het slachtoffer kon ontkomen en is daarna in het ziekenhuis behandeld voor zijn verwondingen

Dinsdag 6 oktober 2020

Wie is verantwoordelijk voor de overval op een bakkerij in Duiven?

Gezochte personen

Duiven - Een jongeman liep op zaterdag 12 september even na 14:00 uur een bakkerij aan het Eilandplein binnen.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent