Gezochte personen in Haarlem

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Haarlem of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Zondag 1 oktober 2023

Straatroof – Waddenstraat – Haarlem

Gezochte personen

Haarlem - Op vrijdagochtend rond 08.30 uur is een 12-jarige jongen uit Haarlem beroofd van zijn zwarte fatbike op de Waddenstraat in Haarlem. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Zaterdag 30 september 2023

Explosie - Bakkerstraat - Haarlem

Gezochte personen

Haarlem - Vermoedelijk zwaar vuurwerk is in de nacht van woensdag op donderdag 28 september rond 00.30 uur ontploft bij een woning in Haarlem. Dit gebeurde in de Bakkerstraat. De politie zoekt getuigen.

Vrijdag 22 september 2023

Wie herkent deze fraudeur?

Gezochte personen

Haarlem - Een 69-jarige man werd gebeld door een zogenaamde bankmedewerker die de man wist te bewegen zijn computer over te laten nemen middels het computerprogramma Anydesk. Na het verkrijgen van wat codes kwam ook iemand de pinpas ophalen van de man.

Zaterdag 19 augustus 2023

Overval - Jan Tademaweg - Haarlem

Gezochte personen

Haarlem - Donderdagmiddag 17 augustus vond er een gewapende overval plaats aan de Jan Tademaweg in Haarlem. Weet u meer over de overval? Neem contact op met de politie.

Woensdag 28 juni 2023

Overval - Kleine Houtstraat - Haarlem

Gezochte personen

Haarlem - Op maandagmiddag 26 juni jl. is een juwelier op de Kleine Houtstraat in Haarlem overvallen. Een nog onbekende man bedreigde het aanwezige personeel met een vuurwapengelijkend voorwerp. Hij heeft vervolgens de vitrines leeggehaald. De dader is vastgelegd op camera. Herkent u hem?

Donderdag 2 maart 2023

Poging aanranding – Kampervest – Haarlem

Gezochte personen

Haarlem - Op woensdagochtend 23 november 2022 wordt een 28-jarige vrouw op de Kampervest in Haarlem lastiggevallen door een onbekende man. Hij pakt haar uit het niets vast en probeert haar te zoenen. De vrouw weet de man van zich af te duwen waarna hij ervandoor gaat. Hij is vastgelegd op camera. Herkent u hem?

Woensdag 19 oktober 2022

Wie is deze overvaller?

Gezochte personen

Haarlem - De politie doet onderzoek naar de overval op een supermarkt aan de Engelenburg in Haarlem op 19 september 2022. De dader is door verschillende camera’s in de buurt gefilmd. Wie herkent deze man of heeft meer informatie over deze zaak? Neem contact op met de politie via de Opsporingstiplijn (0800-6070), bel anoniem met 0800-7000 (M.) of gebruik het onderstaande tipformulier.

Donderdag 29 september 2022

Vermist persoon: Rasiah Murukaiya

Vermiste personen

Haarlem - De heer Rasiah Murukaiya is voor het laatst gezien op 5 januari 2017 in Haarlem.

Most wanted: Jian Xia

Most wanted

Haarlem - Jian Xia is geboren te Liaoning (China).

Most wanted: Alex Kwame Fuachie

Most wanted

Haarlem - Alex Fuachie wordt gezocht voor een zeer gewelddadige overval op een gezin in Bloemendaal in 2008.

Maandag 16 april 2018

Bankpasfraude na zakkenrollerij Haarlem

Gezochte personen

Haarlem - Op vrijdag 15 december 2017 werd een 60-jarige vrouw het slachtoffer van zakkenrollerij. Dit gebeurde rond 09.00 uur op het treinstation in Haarlem.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent