Gezochte personen in Haarlem

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Haarlem of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Dinsdag 8 oktober 2019

  Schietincident Haarlem

  Haarlem - De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar het schietincident dat in de nacht van zondag op maandag 23 september plaatsvond. Bij de meldkamer van politie kwam die nacht rond 01:45 uur de melding binnen dat er knallen waren gehoord en dat er iemand zou zijn weggerend.

  Haarlem

  Dinsdag 1 oktober 2019

  Gewelddadige beroving

  Haarlem - Op donderdag 12 september werd een 54-jarige man uit Haarlem het slachtoffer van een straatroof. De Haarlemmer reed rond 20.20 uur op zijn scootmobiel over het fietspad van het Eenhoornpad langs de Molenplas.

  Haarlem

  Dinsdag 24 september 2019

  Woningoverval

  Haarlem - Op woensdag 19 december 2018 rond 03.35 uur heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een woning aan de Allanstraat in Haarlem.

  Haarlem

  Maandag 29 april 2019

  Verdachte situatie Haarlem

  Haarlem - De politie zoekt getuigen en/of informatie in verband met een verdachte situatie in de Fabriciusstraat in Haarlem op donderdag 4 april.

  Haarlem

  Dinsdag 9 april 2019

  Fietser ten val; getuigen gezocht

  Haarlem - Op donderdag 31 januari is een 70-jarige man in de Lange Veerstraat ten val gekomen door vermoedelijk een opzettelijke duw die hij kreeg van een onbekende man.

  Haarlem

  Woensdag 6 maart 2019

  Brandstichting in winkelcentrum Schalkwijk

  Haarlem - Op 30 december werd in winkelcentrum Schalkwijk brand gesticht in een toilet van een broodjeszaak aan het Floridaplein. Die zondagmiddag rond 15 uur waren er veel mensen die inkopen deden voor oud- en nieuw.

  Haarlem

  Dinsdag 15 januari 2019

  Getuigenoproep gewapende woningoverval Haarlem

  Haarlem - Maandagavond 22 oktober werd een 32-jarige vrouw in haar woning aan de Lange Herenvest overvallen.

  Haarlem

  Maandag 16 april 2018

  Bankpasfraude na zakkenrollerij Haarlem

  Haarlem - Op vrijdag 15 december 2017 werd een 60-jarige vrouw het slachtoffer van zakkenrollerij. Dit gebeurde rond 09.00 uur op het treinstation in Haarlem.

  Haarlem

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Haarlem

  Instellen

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement