Gezochte personen in Haarlem

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Haarlem of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Donderdag 3 september 2020

  Dood Gregori Maduro; beloning van 15.000 euro uitgeloofd

  Haarlem - Op dinsdag 7 april 2020 werd het lichaam van de 31-jarige Gregori Lindomar Maduro, oorspronkelijk afkomstig van Aruba, verpakt en verzwaard aangetroffen in het water de Mooie Nel in Haarlem.

  Haarlem

  Vrijdag 10 april 2020

  Mishandeling op straat voor cafe aan het Spaarne

  Haarlem - Op zaterdag 1 februari rond 03.45 uur vond een mishandeling plaats voor de deur van een café aan het Spaarne. Vier jongens sloegen en schopten een 18-jarige jongeman uit Haarlem en gingen er daarna vandoor. Het slachtoffer hield letsel aan zijn hoofd over door de mishandeling.

  Haarlem

  Woensdag 25 maart 2020

  Overval restaurant

  Haarlem - Dinsdagavond is even voor 21:30 uur een restaurant aan de Prins Bernardlaan door twee mannen overvallen. Hierbij is een wapen gebruikt. Niemand raakte bij de overval gewond. De twee daders gingen te voet ervandoor in de richting van de A.C. Krusemanstraat. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

  Haarlem

  Maandag 16 april 2018

  Bankpasfraude na zakkenrollerij Haarlem

  Haarlem - Op vrijdag 15 december 2017 werd een 60-jarige vrouw het slachtoffer van zakkenrollerij. Dit gebeurde rond 09.00 uur op het treinstation in Haarlem.

  Haarlem

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement