Bedrijfspanden in de buurt Giessendam

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Giessendam en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Donderdag 16 maart 2023

Bedrijfsruimte Damstraat 2 Hardinxveld-Giessendam

Dit bedrijfspand op het adres Damstraat 2 te Hardinxveld-Giessendam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1957. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 720.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 358 m² (in units vanaf 232 m²).

Zaterdag 29 oktober 2022

Bedrijfsruimte Moerbei 16 Hardinxveld-Giessendam

Dit bedrijfspand op het adres Moerbei 16 te Hardinxveld-Giessendam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2009. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.328 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 26 oktober 2022

Bedrijfsruimte Damstraat 30 Hardinxveld-Giessendam

Dit bedrijfspand op het adres Damstraat 30 te Hardinxveld-Giessendam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1969. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 581 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 1 september 2022

Kantoorruimte Binnendams 101G Hardinxveld-Giessendam

Dit bedrijfspand op het adres Binnendams 101G te Hardinxveld-Giessendam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1947. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder systeemplafond en pantry. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 60 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent