Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in de buurt Giessendam

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in de buurt Giessendam.

  Vrijdag 23 maart 2018

  Woning Jonathan 42 Hardinxveld-Giessendam

  Het adres van deze woning uit 2007 is Jonathan 42 te Hardinxveld-Giessendam. Het pand heeft een oppervlakte van 122m² en een perceeloppervlakte van 151m² en heeft 6 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 275.000.

  Hardinxveld-Giessendam » Wijk 00 » Giessendam » 3371NC
  Woning Stationsdwarsstraat 12 Hardinxveld-Giessendam

  Het adres van deze woning uit 1998 is Stationsdwarsstraat 12 te Hardinxveld-Giessendam. Het pand heeft een oppervlakte van 74m² en heeft 3 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 229.000.

  Hardinxveld-Giessendam » Wijk 00 » Giessendam » 3371AV

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Giessendam

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?