Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Giessendam

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Giessendam. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 10 januari 2018

  Keukenmontage Plus B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 9 januari 2018

  Op 9 januari 2018 is het faillissement uitgesproken van Keukenmontage Plus B.V.. Het insolventienummer is F.10/18/18. Keukenmontage Plus B.V. is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Keukenmontage Plus B.V. is actief in de branche Industrie.

  Hardinxveld-Giessendam » Wijk 00 » Giessendam » 3371JW
  Holland - Jeruzalem Management Company B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 9 mei 2017

  Op 9 mei 2017 is het faillissement uitgesproken van Holland - Jeruzalem Management Company B.V.. Het insolventienummer is F.10/17/239. Holland - Jeruzalem Management Company B.V. is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam.

  Hardinxveld-Giessendam » Giessendam » 3371BK

  Vrijdag 4 november 2016

  V.O.F. Taxi Korevaar
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 1 november 2016

  Op 1 november 2016 is het faillissement uitgesproken van V.O.F. Taxi Korevaar. Het insolventienummer is F.10/16/546. V.O.F. Taxi Korevaar is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. V.O.F. Taxi Korevaar is actief in de branche Vervoer en opslag.

  Hardinxveld-Giessendam » Giessendam » 3371JR

  Woensdag 17 december 2014

  Ats Holding Ridderkerk B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 16 december 2014

  Op 16 december 2014 is het faillissement uitgesproken van Ats Holding Ridderkerk B.V.. Het insolventienummer is F.10/14/1054. Ats Holding Ridderkerk B.V. is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Ats Holding Ridderkerk B.V. is actief in de branche Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening.

  Hardinxveld-Giessendam » Giessendam » 3371NZ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Giessendam

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?