Gezochte personen in Leeuwarden

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Leeuwarden of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Woensdag 30 november 2022

Vermist kind: Noa van der Veen

Vermiste kinderen

Leeuwarden - Noa is voor het laatst gezien op het beursplein te Leeuwarden. Ze draagt zwarte Nike schoenen met witte zool, zwarte Adidas trainingsbroek met witte strepen, lange zwarte jas, zwarte schooltas. Ze draagt af en toe de capuchon van haar jas, zilveren ring met steentje.

Donderdag 29 september 2022

Vermist persoon: Sicco Cuperus

Vermiste personen

Leeuwarden - Op pinkstermaandag 9 juni 2014 verschijnt de 36-jarige Sicco-Jan Cuperus niet op zijn werk bij de Koninklijke Marechaussee in Harlingen. Zijn dienst begon om 12.00 uur. Zijn collega’s bellen hem, maar hij neemt niet op. Ze gaan naar zijn huis, maar daar is hij ook niet. Zoekacties leveren niets op.

Donderdag 9 juni 2022

Verdachten gezocht van geweldadige straatroof Leeuwarden

Gezochte personen

Leeuwarden - In de vroege ochtend van 6 maart 2022 vond een gewelddadige straatroof plaats naast het Fries Museum, nabij het Wilhelminaplein/Zaailand in Leeuwarden. Er zijn camerabeelden waar de verdachten op te zien zijn. De politie doet onderzoek naar deze straatroof en deelt beelden van de verdachten.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent