Bedrijfspanden in de buurt Warmenhuizen-West

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Warmenhuizen-West en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Vrijdag 22 december 2023

Beleggingsobject Dorpsstraat 104 Warmenhuizen

Dit bedrijfspand op het adres Dorpsstraat 104 te Warmenhuizen heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 1870. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 725.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 186 m².

Woensdag 4 oktober 2023

Winkelruimte Oudewal 6 Warmenhuizen

Dit bedrijfspand op het adres Oudewal 6 te Warmenhuizen is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1895 met energielabel G. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 295.000 euro. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 155 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 6 september 2023

Bouwgrond Veilingweg bouwkavel Warmenhuizen

Dit bedrijfspand op het adres Veilingweg bouwkavel te Warmenhuizen heeft bouwgrond als hoofdfunctie. Het betreft hier . De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 230.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 736 m².

Bedrijfsruimte De Cres 10a Warmenhuizen

Dit bedrijfspand op het adres De Cres 10a te Warmenhuizen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1991. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, heater en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 380 m².

Bedrijfsruimte Energiestraat 17 Warmenhuizen

Dit bedrijfspand op het adres Energiestraat 17 te Warmenhuizen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2004. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 110 m² (in units vanaf 70 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 7 juli 2023

Kantoorruimte Oudevaart 55 Warmenhuizen

Dit bedrijfspand op het adres Oudevaart 55 te Warmenhuizen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005 met energielabel A+++++. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.250.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 220 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 24 februari 2023

Bedrijfsruimte Energiestraat 23 Warmenhuizen

Dit bedrijfspand op het adres Energiestraat 23 te Warmenhuizen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 118 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 20 augustus 2022

Bedrijfsruimte Energiestraat 2 Warmenhuizen

Dit bedrijfspand op het adres Energiestraat 2 te Warmenhuizen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2006. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 750.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 493 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 2 juni 2022

Bedrijfsruimte De Cres 10 Warmenhuizen

Dit bedrijfspand op het adres De Cres 10 te Warmenhuizen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1991. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 350 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 17 mei 2022

Kantoorruimte Oudewal 27 Warmenhuizen

Dit bedrijfspand op het adres Oudewal 27 te Warmenhuizen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 1.500 m² (in units vanaf 20 m²) en bestaat uit 3 bouwlagen.

Donderdag 23 december 2021

Kantoorruimte Bregweid 4 Warmenhuizen

Dit bedrijfspand op het adres Bregweid 4 te Warmenhuizen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1994. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 456 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Meer nieuws in Warmenhuizen-West

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement