Bedrijven in Warmenhuizen-West

Wil je weten welke bedrijven er in Warmenhuizen-West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Warmenhuizen-West.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Uw-Stroom B.V.
Opgericht in April 2019

De besloten vennootschap Uw-Stroom B.V. is gevestigd op Oudewal 27 te Warmenhuizen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Grid-ON B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Grid-ON B.V. is gevestigd op Oudewal 27 te Warmenhuizen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

R. Dekker Internationale Transporten
Opgericht in Mei 2024

De onderneming R. Dekker Internationale Transporten is gevestigd op Stationsstraat 61 te Warmenhuizen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Bing Administraties
Opgericht in April 2024

De onderneming Bing Administraties is gevestigd op Schelphoek Noord 50 te Warmenhuizen en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Dinsdag 11 juni 2024

Thuishavenzorg
Opgericht in April 2024

De onderneming Thuishavenzorg is gevestigd op Schierige Ven 8 te Warmenhuizen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

JLPK Horeca Groep
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma JLPK Horeca Groep is gevestigd op Schelphoek Zuid 69 te Warmenhuizen en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Stil Geluidadvies
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Stil Geluidadvies is gevestigd op Posthoorn 14 te Warmenhuizen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Woensdag 24 april 2024

't Bonte Erf B.V.
Opgericht in Juli 2015

De besloten vennootschap 't Bonte Erf B.V. is gevestigd op De Fuik 2 te Warmenhuizen en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

JPB Vastgoed B.V.
Opgericht in November 1994

De besloten vennootschap JPB Vastgoed B.V. is gevestigd op Dorpsstraat 4 te Warmenhuizen.

BUW - Bouwer Uit Warmenhuizen
Opgericht in April 2024

De onderneming BUW - Bouwer Uit Warmenhuizen is gevestigd op Fabrieksstraat 13 te Warmenhuizen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Paard en Zorg Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Paard en Zorg Beheer B.V. is gevestigd op De Fuik 2 te Warmenhuizen en is actief in de branche Financiële holdings.

Admiraal Enterprise
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Admiraal Enterprise is gevestigd op Stationsstraat 53 te Warmenhuizen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vereniging van Eigenaars A-341 Garage Appartementencomplex
Opgericht in Maart 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars A-341 Garage Appartementencomplex "The Mayor" aan de Burgemeester Rijnderslaan te Amstelveen is gevestigd op Oudewal 21 te Warmenhuizen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

IJssels
Opgericht in April 2024

De onderneming IJssels is gevestigd op Schelphoek Noord 7 te Warmenhuizen en is actief in de branche Wegenbouw.

Buurie Entertainment
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Buurie Entertainment is gevestigd op Schierige Ven 20 te Warmenhuizen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Meer nieuws in Warmenhuizen-West

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement