Bedrijfspanden in de buurt Industrieterrein Zanddonk

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Industrieterrein Zanddonk en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Woensdag 26 april 2023

Kantoorruimte Prof. Zeemanweg 25 Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Prof. Zeemanweg 25 te Waalwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1973. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 160 m² (in units vanaf 25 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 15 april 2023

Bedrijfsruimte Tuinstraat 26 Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Tuinstraat 26 te Waalwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 11.561 m².

Donderdag 13 april 2023

Kantoorruimte Prof. van 't Hoffweg 17 Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Prof. van 't Hoffweg 17 te Waalwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2013. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 72 m² (in units vanaf 35 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 23 maart 2023

Bedrijfsruimte Zanddonkweg Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Zanddonkweg te Waalwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1956 met energielabel E. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.768 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 24 februari 2023

Kantoorruimte Prof. Asserweg 10 Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Prof. Asserweg 10 te Waalwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 120 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zondag 12 februari 2023

Kantoorruimte Prof. Eykmanweg 5a Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Prof. Eykmanweg 5a te Waalwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 216 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 20 januari 2023

Bedrijfsruimte Prof. Eykmanweg 8a Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Prof. Eykmanweg 8a te Waalwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning en mechanische ventilatie. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 503 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 10 december 2022

Kantoorruimte Elzenweg 35a Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Elzenweg 35a te Waalwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1963 met energielabel D. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 78 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 23 september 2022

Bedrijfsruimte Prof. Zeemanweg 4B Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Prof. Zeemanweg 4B te Waalwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 26.900 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 18 m² (in units vanaf 9 m²).

Bedrijfsruimte Prof. Eykmanweg 6 Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Prof. Eykmanweg 6 te Waalwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 813 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 2 september 2022

Bedrijfsruimte Elzenweg 29 Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Elzenweg 29 te Waalwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1958 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.285 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 26 juli 2022

Bedrijfsruimte Elzenweg 27 Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Elzenweg 27 te Waalwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1960. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 671 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 14 juni 2022

Bedrijfsruimte Elzenweg 7 Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Elzenweg 7 te Waalwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980 met energielabel E. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, mechanische ventilatie en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 2.797 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 4 mei 2022

Bedrijfsruimte Reigerbosweg 2 Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Reigerbosweg 2 te Waalwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1976. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder loading docks, overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.900 m².

Dinsdag 8 maart 2022

Kantoorruimte Prof. Eykmanweg 8b Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Prof. Eykmanweg 8b te Waalwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 203 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent