Bedrijven in Industrieterrein Zanddonk

Wil je weten welke bedrijven er in Industrieterrein Zanddonk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Industrieterrein Zanddonk.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Truckbandenmarkt.com B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Truckbandenmarkt.com B.V. is gevestigd op Elzenweg 3 te Waalwijk en is actief in de branche Groothandel en handelsbemiddeling in banden.

Opgericht in Oktober 2023

De vereniging "Vereniging van eigenaars gebouw Markt 66, 66 a en 66 b te Roosendaal" is gevestigd op Prof. Lorentzweg 8e te Waalwijk en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Hameco Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Hameco Holding B.V. is gevestigd op Elzenweg 3 te Waalwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 10 oktober 2023

RVR Bouw
Opgericht in September 2023

De onderneming RVR Bouw is gevestigd op Wilgenweg 2a te Waalwijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 12 september 2023

Medical IT Mind Consultants B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Medical IT Mind Consultants B.V. is gevestigd op Prof. Zeemanweg 25Unit 2 te Waalwijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Woensdag 23 augustus 2023

Casas Invest B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Casas Invest B.V. is gevestigd op Prof. Eykmanweg 9 te Waalwijk en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Maandag 10 juli 2023

Stichting Administratiekantoor Ginneken Holding
Opgericht in Juni 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Ginneken Holding is gevestigd op Prof. Asserweg 4 te Waalwijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Single Pass B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Single Pass B.V. is gevestigd op Sprangseweg 13 te Waalwijk en is actief in de branche Groothandel in medische en tandheelkundige instrumenten, verpleeg- en orthopedische artikelen en lab.

Vrijdag 21 april 2023

Michelle Chen
Opgericht in April 2023

De onderneming Michelle Chen is gevestigd op Prof. Keesomweg 9 te Waalwijk en is actief in de branche Eventcatering.

Dinsdag 14 februari 2023

Nick van Dijk Beheer B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Nick van Dijk Beheer B.V. is gevestigd op Prof. Zeemanweg 6-59 te Waalwijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dakdekkersbedrijf DDI B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Dakdekkersbedrijf DDI B.V. is gevestigd op Prof. Zeemanweg 6-59 te Waalwijk en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Maandag 13 februari 2023

ACA Horeca Groothandel V.O.F.
Opgericht in September 2020

De vennootschap onder firma ACA Horeca Groothandel V.O.F. is gevestigd op Elzenweg 15 te Waalwijk en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

ACA Horeca Groothandel
Opgericht in September 2020

De onderneming ACA Horeca Groothandel is gevestigd op Elzenweg 15 te Waalwijk en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Donderdag 2 februari 2023

Vigilant Biosciences Europe B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Vigilant Biosciences Europe B.V. is gevestigd op Sprangseweg 13 te Waalwijk en is actief in de branche Groothandel in medische en tandheelkundige instrumenten, verpleeg- en orthopedische artikelen en lab.

Dakonderhoud Magic
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Dakonderhoud Magic is gevestigd op Prof. Zeemanweg 6-60 te Waalwijk en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent