Gezochte personen in Zaanstad

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Zaanstad of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Woensdag 10 juli 2024

Woningoverval – Tweebeen – Zaandijk

Gezochte personen

Zaandijk - Maandag 8 juli 2024 vond een woningoverval plaats aan de Tweebeen in Zaandijk. Heeft u meer informatie of beschikt u over camerabeelden? Neem dan contact op met de politie.

Donderdag 4 juli 2024

Schietincident - Abraham Kloosstraat - Zaandam

Gezochte personen

Zaandam - Woensdag 3 juli vond er een schietincident plaats aan de Abraham Kloosstraat in Zaandam. Gelukkig raakte niemand gewond. De politie is een onderzoek gestart. Heeft u beelden uit de omgeving van de Abraham Kloosstraat of meer informatie? Bel met de politie via 0800-6070.

Donderdag 27 juni 2024

Woninginbraak - Thijssestraat - Zaandam

Gezochte personen

Zaandam - Op zondag 14 april op klaarlichte dag breekt een man in bij een woning aan de Thijssestraat in Zaandam. Hij steelt contant geld en diverse dierbare sieraden. Weet u wie hij is? Tip ons!

Dinsdag 4 juni 2024

Diefstal met geweld - Kerkstraat - Oostzaan

Gezochte personen

Zaandam - Op zondagavond 2 juni rond 21.30 uur werd aan de Kerkstraat in Oostzaan een persoon met geweld beroofd van een elektrische fiets. Ten behoeve van het onderzoek is de politie nog op zoek naar getuigen.

Zondag 5 mei 2024

Overval – Molenwerf – Koog aan de Zaan

Gezochte personen

Koog aan de Zaan - Vrijdagavond vond rond 22.25 uur een overval plaats op een bedrijf bij het winkelcentrum aan de Molenwerf. Niemand raakte gewond. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen en camerabeelden.

Vrijdag 3 mei 2024

Explosie – Tienlingstraat – Zaandam

Gezochte personen

Zaandam - Bij een explosie is in de nacht van dinsdag 30 april op woensdag 1 mei een bedrijfspand aan de Tienlingstraat in Zaandam beschadigd geraakt. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen en mensen met informatie.

Woensdag 24 april 2024

Explosie woning - Saendelverlaan – Assendelft

Gezochte personen

Assendelft - Bij een explosie, vermoedelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk, is een woning aan de Saendelverlaan in Assendelft beschadigd geraakt. Heeft u informatie? Neem dan direct contact op met de politie.

Woensdag 17 april 2024

Brandstichting – Cor Geugjesstraat – Zaandam

Gezochte personen

Zaandam - In de nacht van zondag 14 op maandag 15 april 2024, rond 00.50 uur, is er op de Cor Geugjesstraat in Zaandam een bankstel op de stoep in brand gestoken. Daarbij is een auto die ernaast stond geparkeerd zwaar beschadigd geraakt. Heb jij informatie die ons kan helpen? Neem dan contact met ons op via 0900-8844.

Woningoverval - Schoenerstraat - Zaandam

Gezochte personen

Zaandam - De 81-jarige bewoonster van een woning in de Schoenerstraat werd zaterdagavond rond 19.15 uur in haar woning geconfronteerd met een indringer. De politie is op zoek naar getuigen en/of camerabeelden.

Brandstichting – Ds. Martin Luther Kingweg – Zaandam

Gezochte personen

Zaandam - In de nacht van zondag 14 april op maandag 15 april werd er een auto in de brand gestoken aan de Ds. Martin Luther Kingweg in Zaandam. Rond 0.50 uur kwam de eerste melding binnen bij de politie. Heeft u meer informatie? Neemt u dan contact op met de politie.

Zaterdag 30 maart 2024

Explosie – Van Allenstraat – Krommenie

Gezochte personen

Krommenie - Op vrijdag 29 maart vond er een explosie plaats bij een woning aan de Van Allenstraat in Krommenie, vermoedelijk veroorzaakt door zwaar vuurwerk. Momenteel voert de politie een onderzoek uit en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Zondag 24 maart 2024

Straatroof – Hogeweg – Wormerveer

Gezochte personen

Wormerveer - Op vrijdag 22 maart heeft rond 14.00 uur een poging beroving plaatsgevonden in Wormerveer. Een minderjarige jongen fietste op de Hogeweg toen hij werd gestopt door drie jongens. Hij moest zijn persoonlijke bezittingen aan hen afgeven. Op dat moment liep een onbekende man langs die de jongens toesprak het slachtoffer met rust te laten. Door de hulp van de man is de beroving mislukt. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen. Ook komen we graag in contact met de behulpzame man.

Zaterdag 23 maart 2024

Straatroof - Leverkruidweg - Zaandam

Gezochte personen

Zaandam - Op de Leverkruidweg in Zaandam is woensdagavond 20 maart rond 19.30 uur een 80-jarige man hardhandig beroofd van zijn eigendommen. De dader is ontkomen. Heeft u meer informatie of beschikt u over camerabeelden? Neem dan contact op met de politie.

Zaterdag 9 maart 2024

Poging overval – Gibraltar – Zaandam

Gezochte personen

Zaandam - Op vrijdagochtend 8 maart rond 10.15 uur werd aan de Gibraltar in Zaandam een geldloper overvallen. De politie doet onderzoek en is daarvoor nog op zoek naar getuigen een bruikbare informatie.

Woensdag 6 maart 2024

Explosie woning - Stationsstraat - Zaandam

Gezochte personen

Zaandam - Maandagavond ging rond 21.00 uur zwaar vuurwerk af bij een voordeur van een woning aan de Stationsstraat in Zaandam. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen. Niemand raakte gewond door de ontploffing.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement