Gezochte personen in Zaanstad

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Zaanstad of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter

Donderdag 29 september 2022

Vermist persoon: Sidney Lute

Vermiste personen

Assendelft - Sidney is op 2 november 2016 te voet van huis vertrokken. Hij verblijft graag in de natuur. Op 10 december 2016 is hij voor het laatst gezien in Den Oever. Sindsdien ontbreekt elk spoor.

Wie herkent brandstichter?

Gezochte personen

Zaandam - Op de hele vroege ochtend van zondag 14 augustus omstreeks 03.00 uur loopt een man in de richting van een woning aan de A.F. de Savornin Lohmanstraat te Zaandam. In zijn hand een zwart wit geblokte plastic tas. Vijf minuten later loopt hij met versnelde pas hij terug, via de Dominee Baxstraat in de richting van de Peperstraat, terwijl bij de woning brand is gesticht. In de woning ligt een vrouw te slapen die ternauwernood aan de vlammen kan ontsnappen. De plastic tas van de man is op het tweede beeld aanmerkelijk leger. Wie herkent deze man?

Woensdag 12 januari 2022

Bedreiging met mes, herkenning gevraagd

Gezochte personen

Zaandam - Op maandagmiddag 6 september 2021 wordt een 23-jarige man in het centrum van Zaandam bedreigd met een mes. De verdachte staat op camerabeeld.

Donderdag 30 december 2021

Wie herkent deze dief?

Gezochte personen

Wormerveer - In de nacht van dinsdag op woensdag 14 juli 2021 steelt een man goederen uit een bedrijfsbus die aan de Zaanweg in Wormerveer geparkeerd staat. De man is vastgelegd op camerabeeld. Wie herkent deze dief?

Woensdag 8 december 2021

Man gezocht voor poging overval

Gezochte personen

Zaandam - Op woensdag 27 oktober 2021 omstreeks 19.20 uur vond een poging overval plaats op een casino in winkelcentrum Rozenhof aan de Zilverpadsteeg.

Maandag 4 mei 2020

Babbeltruc en bankpasfraude

Gezochte personen

Zaandam - Op maandag 17 juni werd een hoogbejaarde vrouw slachtoffer van een babbeltruc. Die dag belden twee mannen aan bij de 90-jarige Zaandamse en vroegen of de vrouw een pakketje voor de buren wilde aannemen. Daarbij vroegen ze ook om een ID-bewijs maar dit weigerde de vrouw.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent