Gezochte personen in Zaanstad

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Zaanstad of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Afgelopen uur

  Gewapende overval kapsalon

  Zaandam - Op zaterdagochtend 24 april pleegt een geheel in het zwart geklede jongeman met bivakmuts een gewapende overval op een kapsalon aan het Hof van Holland. De politie deelt beelden van voor, tijdens en na de overval, in de hoop dat er mensen zijn die de verdachte kennen of herkennen.

  Zaanstad

  Donderdag 9 september 2021

  Twee personen gezocht na ontploffing aan het Kuipersveld

  Koog aan de Zaan - Op maandagavond 2 augustus is er rond 23.45 uur een ontploffing van zwaar vuurwerk geweest aan het Kuipersveld in Koog aan de Zaan. In het onderzoek naar dit incident is de politie op zoek naar getuigen. In het bijzonder is de recherche op zoek naar twee mannen op een fiets die een paar minuten voor de ontploffing in de richting van het Kuipersveld fietsen. Deze mannen zijn vastgelegd op camerabeeld. Ook is de politie op zoek naar de bestuurder van een scooter die de fietsers rond dit tijdstip op de hoek van De Glazenmaker en Veeringveld passeert. Deze persoon is mogelijk een belangrijke getuige.

  Zaanstad

  Maandag 26 oktober 2020

  Pinnen met gestolen pinpas

  Zaandam - Herkent u deze man? Hij wordt verdacht van pinnen met een gestolen pinpas.

  Zaanstad

  Maandag 4 mei 2020

  Babbeltruc en bankpasfraude

  Zaandam - Op maandag 17 juni werd een hoogbejaarde vrouw slachtoffer van een babbeltruc. Die dag belden twee mannen aan bij de 90-jarige Zaandamse en vroegen of de vrouw een pakketje voor de buren wilde aannemen. Daarbij vroegen ze ook om een ID-bewijs maar dit weigerde de vrouw.

  Zaanstad

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zaanstad

  Instellen

  Meer nieuws in Zaanstad

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement