Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Oudorp-Noord en Oudorp-Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Oudorp-Noord en Oudorp-Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oudorp-Noord en Oudorp-Oost.

In Oudorp-Noord en Oudorp-Oost zoek ik een:

  Maandag 15 oktober 2018

  TekstRaaD
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming TekstRaaD is gevestigd op Berkenlaan 10 te Oudorp en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

  Alkmaar » Oudorp » Oudorp-Noord en Oudorp-Oost » 1829HR
  Peter van Halem
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Peter van Halem is gevestigd op Abelenlaan 17 te Oudorp en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Alkmaar » Oudorp » Oudorp-Noord en Oudorp-Oost » 1829EG
  Munster Sportbegeleiding
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Munster Sportbegeleiding is gevestigd op Ceresstraat 104 te Oudorp en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Alkmaar » Oudorp » Oudorp-Noord en Oudorp-Oost » 1829XJ

  Vrijdag 24 augustus 2018

  B.V. Pilaster VvE Beheer Noord-Holland
  Opgericht in juli 2018

  De besloten vennootschap B.V. Pilaster VvE Beheer Noord-Holland is gevestigd op Hertog Aalbrechtweg 30 te Alkmaar en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

  Alkmaar » Oudorp » Oudorp-Noord en Oudorp-Oost » 1823DL
  Yas Aguilar Coach
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Yas Aguilar Coach is gevestigd op Venusstraat 5 te Oudorp en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Alkmaar » Oudorp » Oudorp-Noord en Oudorp-Oost » 1829XC

  Vrijdag 22 juni 2018

  Amici Cars
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Amici Cars is gevestigd op Terrastraat 16 te Oudorp en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Alkmaar » Oudorp » Oudorp-Noord en Oudorp-Oost » 1829XL

  Woensdag 10 januari 2018

  M4LEF B.V.
  Opgericht in december 2017

  De besloten vennootschap M4LEF B.V. is gevestigd op Saturnusstraat 68 te Oudorp en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Alkmaar » Oudorp » Oudorp-Noord en Oudorp-Oost » 1829CZ
  Werken met lef B.V.
  Opgericht in december 2017

  De besloten vennootschap Werken met lef B.V. is gevestigd op Saturnusstraat 68 te Oudorp en is actief in de branche Financiële holdings.

  Alkmaar » Oudorp » Oudorp-Noord en Oudorp-Oost » 1829CZ
  Jackgeld B.V.
  Opgericht in november 2017

  De besloten vennootschap Jackgeld B.V. is gevestigd op Hidalgostraat 18 te Oudorp en is actief in de branche Financiële holdings.

  Alkmaar » Oudorp » Oudorp-Noord en Oudorp-Oost » 1829JD

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?