Bedrijven in Centrum Almere Haven

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum Almere Haven zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum Almere Haven.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Kitoko Event
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Kitoko Event is gevestigd op Kerkgracht 22A te Almere en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

NG Dienstverlening
Opgericht in Maart 2024

De onderneming NG Dienstverlening is gevestigd op Kerkgracht 65 te Almere en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Woensdag 10 april 2024

Punt voor Punt Tennissnaren
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Punt voor Punt Tennissnaren is gevestigd op Kerkstraat 12C te Almere en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

Kova Projects
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Kova Projects is gevestigd op Kerkgracht 52 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

ECCENTRICI
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma ECCENTRICI is gevestigd op Sluis 190 te Almere en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Rijk&Reg cleaning facilities
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Rijk&Reg cleaning facilities is gevestigd op Marktgracht 32 te Almere en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Maandag 18 maart 2024

Blowdry Ameera
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Blowdry Ameera is gevestigd op Plein 34 te Almere en is actief in de branche Haarverzorging.

Caf? 't Lievertje
Opgericht in April 2004

De onderneming Caf? 't Lievertje is gevestigd op Sluiskade 12 te Almere en is actief in de branche cafés.

All Your Social Media
Opgericht in Februari 2024

De onderneming All Your Social Media is gevestigd op Kerkstraat 10B te Almere en is actief in de branche Reclamebureaus.

Mason Drive
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Mason Drive is gevestigd op Brink 53 te Almere en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Milei Bouw
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Milei Bouw is gevestigd op Kerkgracht 56 te Almere en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Apex Tuintjejohn elektrotechniek en data
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Apex Tuintjejohn elektrotechniek en data is gevestigd op Boogstraat 33 te Almere en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Earth Drop
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Earth Drop is gevestigd op Kerkgracht 53 te Almere en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Dinsdag 23 januari 2024

Bullomaniac
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Bullomaniac is gevestigd op Kerkstraat 34 te Almere en is actief in de branche Textielveredeling.

Donderdag 11 januari 2024

Diligence by Dija
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Diligence by Dija is gevestigd op Houtstraat 75 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Meer nieuws in Centrum Almere Haven

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement