Bedrijven in Keizer Karelpark

Wil je weten welke bedrijven er in Keizer Karelpark zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Keizer Karelpark.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

N.T. Top driving
Opgericht in Mei 2024

De onderneming N.T. Top driving is gevestigd op Essenlaan 12 te Amstelveen en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Gold Motorcycle
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Gold Motorcycle is gevestigd op Lindepark 12 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel in en reparatie van motorfietsen en onderdelen daarvan.

Dee Holding B.V
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Dee Holding B.V is gevestigd op William Boothlaan 198 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Glazenwasserij M. Vrolijk
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Glazenwasserij M. Vrolijk is gevestigd op Badlaan 35 te Amstelveen en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

Yumm Cha
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Yumm Cha is gevestigd op Snelliuslaan 5 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Sembar Transport
Opgericht in April 2024

De onderneming Sembar Transport is gevestigd op Erasmuslaan 12 te Amstelveen en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

With Grace
Opgericht in April 2024

De onderneming With Grace is gevestigd op Christiaan Huygenshof 62 te Amstelveen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

GU Consultancy
Opgericht in Mei 2024

De onderneming GU Consultancy is gevestigd op Fokkerlaan 56 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

MASIX B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap MASIX B.V. is gevestigd op Burg Rijnderslaan 80 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Pelsmaeker Enterprises B.V.
Opgericht in Maart 2011

De besloten vennootschap Pelsmaeker Enterprises B.V. is gevestigd op Vogelkerslaan 38 te Amstelveen en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

YS Data Solutions
Opgericht in Mei 2024

De onderneming YS Data Solutions is gevestigd op Van Maasdijklaan 4 te Amstelveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

WeldingTechnique R.L.A.
Opgericht in April 2024

De onderneming WeldingTechnique R.L.A. is gevestigd op Maarten Lutherweg 115 te Amstelveen en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Tulip Education
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Tulip Education is gevestigd op Van der Leeklaan 37 te Amstelveen en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Yanaira
Opgericht in April 2024

De onderneming Yanaira is gevestigd op Dr. Plesmansingel 87 te Amstelveen en is actief in de branche Thuiszorg.

Woensdag 24 april 2024

Sulbha Shrivastava
Opgericht in April 2024

De onderneming Sulbha Shrivastava is gevestigd op Ds. O.G. Heldringstraat 61 te Amstelveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Meer nieuws in Keizer Karelpark

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement