Bedrijven in Startbaanbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Startbaanbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Startbaanbuurt.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Stichting Administratiekantoor Adjust Group Holding
Opgericht in Januari 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor Adjust Group Holding is gevestigd op Startbaan 6 te Amstelveen en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Dinsdag 23 januari 2024

TK Shipping
Opgericht in Januari 2024

De onderneming TK Shipping is gevestigd op Christiaan Huygenshof 202 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 11 januari 2024

ElevatUs B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap ElevatUs B.V. is gevestigd op Snelliuslaan 26 te Amstelveen en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Adjust Group Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Adjust Group Holding B.V. is gevestigd op Startbaan 6 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Sijver
Opgericht in Oktober 2023

De vennootschap onder firma Sijver is gevestigd op Wimbledonpark 217 te Amstelveen en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

Adjust Group B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Adjust Group B.V. is gevestigd op Startbaan 6 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Chitracut B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Chitracut B.V. is gevestigd op Snelliuslaan 26 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

RS Heinze
Opgericht in Januari 2024

De onderneming RS Heinze is gevestigd op Christiaan Huygenshof 40 te Amstelveen en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Horeca dienstverlening Azaaj
Opgericht in December 2023

De onderneming Horeca dienstverlening Azaaj is gevestigd op Christiaan Huygenshof 104 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

Arts S. Chaara
Opgericht in December 2023

De onderneming Arts S. Chaara is gevestigd op Christiaan Huygenshof 110 te Amstelveen en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Spark Spot
Opgericht in September 2023

De onderneming Spark Spot is gevestigd op Startbaan 10G te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Woensdag 8 november 2023

Degenhart Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Degenhart Holding B.V. is gevestigd op Christiaan Huygenshof 187 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Nimani Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Nimani Holding B.V. is gevestigd op Christiaan Huygenshof 187 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Sandra mantelzorg & begeleiding
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Sandra mantelzorg & begeleiding is gevestigd op Christiaan Huygenshof 196 te Amstelveen en is actief in de branche Thuiszorg.

Dinsdag 10 oktober 2023

BabyBliss and Beyond
Opgericht in September 2023

De onderneming BabyBliss and Beyond is gevestigd op Christiaan Huygenshof 126 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Startbaanbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent