Bedrijven in Kastanjebuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Kastanjebuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kastanjebuurt.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Kees
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Kees is gevestigd op Meidoornlaan 13 te Amstelveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Brands Connected B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Brands Connected B.V. is gevestigd op Kastanjelaan 56 te Amstelveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Connected Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Connected Holding B.V. is gevestigd op Kastanjelaan 56 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maandag 18 maart 2024

Vanieniezorg
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Vanieniezorg is gevestigd op Kastanjelaan 22 te Amstelveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Mountainview Consulting
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Mountainview Consulting is gevestigd op Bovenkerkerkade 32 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

bitez wood restoration
Opgericht in Februari 2024

De onderneming bitez wood restoration is gevestigd op Van Weerden Poelmanlaan 9 te Amstelveen en is actief in de branche Vervaardiging van overig timmerwerk voor de bouw (geen deuren, ramen en kozijnen).

Warme Verpleging
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Warme Verpleging is gevestigd op Bleriotlaan 24 te Amstelveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Wessel hot
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Wessel hot is gevestigd op Kastanjelaan 30 te Amstelveen en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Donderdag 11 januari 2024

JVSP B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap JVSP B.V. is gevestigd op Soerlaan 3 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Invivo ACT Academy B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Invivo ACT Academy B.V. is gevestigd op Graaf Zeppelinlaan 20 te Amstelveen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Rosetta Suite B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Rosetta Suite B.V. is gevestigd op Soerlaan 30 te Amstelveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

FCH Finance & Consulting
Opgericht in December 2023

De onderneming FCH Finance & Consulting is gevestigd op Keizer Karelweg 99 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Vertrouwenspersoon Blackbird
Opgericht in December 2023

De onderneming Vertrouwenspersoon Blackbird is gevestigd op Ouderkerkerlaan 11 te Amstelveen en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Finbar Consulting
Opgericht in December 2023

De onderneming Finbar Consulting is gevestigd op Meelbeslaan 20 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Mconnected
Opgericht in December 2023

De onderneming Mconnected is gevestigd op Meelbeslaan 42 te Amstelveen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Meer nieuws in Kastanjebuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Amstelveen

Flitser Beneluxbaan, Amstelveen
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 16:50 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement