Bedrijven in Oude Dorp

Wil je weten welke bedrijven er in Oude Dorp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oude Dorp.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Glazenwasserij M. Vrolijk
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Glazenwasserij M. Vrolijk is gevestigd op Badlaan 35 te Amstelveen en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

Woensdag 24 april 2024

Dog Boutique Amsterdam
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Dog Boutique Amsterdam is gevestigd op Dorpsstraat 104A te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Ferry Skipper Service
Opgericht in April 2024

De onderneming Ferry Skipper Service is gevestigd op Bouwensland 18 te Amstelveen en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over water.

Maandag 18 maart 2024

FORWARD.ONE Fund III Co?peratief U.A.
Opgericht in Februari 2024

De onderneming FORWARD.ONE Fund III Co?peratief U.A. is gevestigd op Dorpsstraat 28 te Amstelveen en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

Donderdag 11 januari 2024

Tower-Bridge B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Tower-Bridge B.V. is gevestigd op Badlaan 1C te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Hightower Bouwkundige Keuringen en Woninginspecties B.V.
Opgericht in December 2021

De besloten vennootschap Hightower Bouwkundige Keuringen en Woninginspecties B.V. is gevestigd op Badlaan 1C te Amstelveen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Vereniging van eigenaars gebouw
Opgericht in Juni 2002

De vereniging Vereniging van eigenaars gebouw "Dorpsstraat 55 te Amstelveen" is gevestigd op Zetveld 40A te Amstelveen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Mirelva Art Services
Opgericht in December 2023

De onderneming Mirelva Art Services is gevestigd op Dorpsstraat 106D te Amstelveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Future State of Mind B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Future State of Mind B.V. is gevestigd op Stationsstraat 2 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Calming Minds
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Calming Minds is gevestigd op Badlaan 16 te Amstelveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

De Buren Amstelveen B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap De Buren Amstelveen B.V. is gevestigd op Stationsstraat 9 te Amstelveen en is actief in de branche Restaurants.

Annyan B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Annyan B.V. is gevestigd op Laan Nieuwer-Amstel 20 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

BB Brenda Bustamante
Opgericht in November 2023

De onderneming BB Brenda Bustamante is gevestigd op Dorpsstraat 64A te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 8 november 2023

INTIvents
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming INTIvents is gevestigd op Smedemanplein 11 te Amstelveen en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Dinsdag 25 juli 2023

BarFix
Opgericht in Juli 2023

De onderneming BarFix is gevestigd op Bouwensland 1 te Amstelveen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Meer nieuws in Oude Dorp

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement