Bedrijven in Augustinuspark

Wil je weten welke bedrijven er in Augustinuspark zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Augustinuspark.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Adi Beauty Salon
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Adi Beauty Salon is gevestigd op Maarten Lutherweg 148 te Amstelveen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Trinat Zorg
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Trinat Zorg is gevestigd op Lindenlaan 218 te Amstelveen en is actief in de branche Thuiszorg.

Costel metselbedrijf
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Costel metselbedrijf is gevestigd op William Boothlaan 306 te Amstelveen en is actief in de branche Metselen en voegen.

Frost Productions
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Frost Productions is gevestigd op Ds. O.G. Heldringstraat 41 te Amstelveen en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

Zwaan
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Zwaan is gevestigd op Sportlaan 334 te Amstelveen en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Bouw&Renovatie bedrijf
Opgericht in December 2022

De onderneming Bouw&Renovatie bedrijf is gevestigd op Spurgeonlaan 46 te Amstelveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

JF Forensic Integrity Services
Opgericht in Januari 2023

De onderneming JF Forensic Integrity Services is gevestigd op Zwingliweg 31 te Amstelveen en is actief in de branche Registeraccountants.

NB Office
Opgericht in Januari 2023

De onderneming NB Office is gevestigd op Ambrosiuslaan 73 te Amstelveen en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

KB Direct
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma KB Direct is gevestigd op Sportlaan 236 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

YK Bouwcompleet
Opgericht in November 2022

De onderneming YK Bouwcompleet is gevestigd op Lindenlaan 207 te Amstelveen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

White Sunflower Massage & Bodywork
Opgericht in December 2022

De onderneming White Sunflower Massage & Bodywork is gevestigd op Thomas a Kempislaan 2 te Amstelveen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

ZZQT.Bosch
Opgericht in December 2022

De onderneming ZZQT.Bosch is gevestigd op Lindenlaan 218 te Amstelveen en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Maandag 30 januari 2023

Nakamatosi
Opgericht in December 2022

De onderneming Nakamatosi is gevestigd op Lindenlaan 245 te Amstelveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Hiro's vlog
Opgericht in December 2022

De onderneming Hiro's vlog is gevestigd op Maarten Lutherweg 279 te Amstelveen en is actief in de branche Informatieverstrekking op het gebied van toerisme en reserveringsbureaus.

Woensdag 14 december 2022

Naviderahaie
Opgericht in Januari 2013

De onderneming Naviderahaie is gevestigd op Maarten Lutherweg 430 te Amstelveen en is actief in de branche Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent