Bedrijven in Patrimonium

Wil je weten welke bedrijven er in Patrimonium zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Patrimonium.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Tamako Suzuki
Opgericht in November 2022

De onderneming Tamako Suzuki is gevestigd op Amstellandlaan 37 te Amstelveen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

William Jan
Opgericht in November 2022

De onderneming William Jan is gevestigd op Da Costalaan 66 te Amstelveen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Z&L
Opgericht in November 2022

De onderneming Z&L is gevestigd op Amsterdamseweg 371 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Curves & Co
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Curves & Co is gevestigd op Oude Karselaan 58 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Key 2 Privacy
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Key 2 Privacy is gevestigd op Da Costalaan 48 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

OJ van Rossum Consultancy
Opgericht in November 2022

De onderneming OJ van Rossum Consultancy is gevestigd op Da Costalaan 61 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Feelgood Holdings B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Feelgood Holdings B.V. is gevestigd op Talmastraat 6 te Amstelveen en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Donderdag 10 november 2022

Jeppebroek
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jeppebroek is gevestigd op Da Costalaan 75 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

Laxdal Consulting
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Laxdal Consulting is gevestigd op Da Costalaan 33 te Amstelveen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Bunt project advies en beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Bunt project advies en beheer B.V. is gevestigd op Stadhouderslaan 3 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Milliefish
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Milliefish is gevestigd op Emmakade 49 te Amstelveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Dilara Nartdinova
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Dilara Nartdinova is gevestigd op Nieuwe Karselaan 37 te Amstelveen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Maandag 26 september 2022

RSG Dental
Opgericht in September 2022

De onderneming RSG Dental is gevestigd op Amsterdamseweg 160A te Amstelveen en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Maandag 12 september 2022

Sascha Temme
Opgericht in September 2022

De onderneming Sascha Temme is gevestigd op Nieuwe Karselaan 10 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

Woensdag 31 augustus 2022

MV@Work
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming MV@Work is gevestigd op Hovystraat 7 te Amstelveen en is actief in de branche Eventcatering.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent