Bedrijven in Patrimonium

Wil je weten welke bedrijven er in Patrimonium zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Patrimonium.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Barleycove B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Barleycove B.V. is gevestigd op Bilderdijklaan 8 te Amstelveen en is actief in de branche Belastingconsulenten.

Trade Pulse Global B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Trade Pulse Global B.V. is gevestigd op Prins Bernhardlaan 29 te Amstelveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Stichting Administratiekantoor WAH Management & Advies B.V.
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor WAH Management & Advies B.V. is gevestigd op Amsterdamseweg 238 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Barleycove Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Barleycove Holding B.V. is gevestigd op Bilderdijklaan 8 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

ManAtWork
Opgericht in Mei 2024

De onderneming ManAtWork is gevestigd op Nieuwe Karselaan 53 te Amstelveen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Unisol Trading Solutions B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Unisol Trading Solutions B.V. is gevestigd op Prins Bernhardlaan 29 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 24 april 2024

ZevenTribe
Opgericht in April 2024

De onderneming ZevenTribe is gevestigd op Oude Karselaan 109 te Amstelveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

JediMind B.V.
Opgericht in April 2011

De besloten vennootschap JediMind B.V. is gevestigd op Landscheidingskade 62 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Kosmos services
Opgericht in April 2024

De onderneming Kosmos services is gevestigd op Amsterdamseweg 166B te Amstelveen en is actief in de branche Koeriers.

PerNol B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap PerNol B.V. is gevestigd op Amsterdamseweg 310 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

HCW Global Logistics B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap HCW Global Logistics B.V. is gevestigd op Amsterdamseweg 310 te Amstelveen en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

MoncefZZPdiensten
Opgericht in Maart 2024

De onderneming MoncefZZPdiensten is gevestigd op Wilhelminastraat 2 te Amstelveen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Consigla B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Consigla B.V. is gevestigd op Koningslaan 1 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Themis Finance Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Themis Finance Holding B.V. is gevestigd op Koningslaan 1 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 10 april 2024

La Souris Amstelveen B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap La Souris Amstelveen B.V. is gevestigd op Amsterdamseweg 136 te Amstelveen en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

Meer nieuws in Patrimonium

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement