Bedrijven in Oranjebuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Oranjebuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oranjebuurt.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

PerNol B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap PerNol B.V. is gevestigd op Amsterdamseweg 310 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

HCW Global Logistics B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap HCW Global Logistics B.V. is gevestigd op Amsterdamseweg 310 te Amstelveen en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Consigla B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Consigla B.V. is gevestigd op Koningslaan 1 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Themis Finance Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Themis Finance Holding B.V. is gevestigd op Koningslaan 1 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 10 april 2024

Aemstelburgh Horeca
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma Aemstelburgh Horeca is gevestigd op Amsterdamseweg 253 te Amstelveen en is actief in de branche Kantines en contractcatering.

QIES works
Opgericht in Februari 2024

De onderneming QIES works is gevestigd op Amsterdamseweg 298 te Amstelveen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Maandag 18 maart 2024

Lucaris
Opgericht in December 2008

De onderneming Lucaris is gevestigd op Amsterdamseweg 358 te Amstelveen en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

fausts art
Opgericht in Februari 2024

De onderneming fausts art is gevestigd op Emmakade 19 te Amstelveen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Dinsdag 23 januari 2024

Burgerlijk Amstelveen
Opgericht in Januari 2024

De naamloze vennootschap Burgerlijk Amstelveen is gevestigd op Amsterdamseweg 198 te Amstelveen en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Donderdag 11 januari 2024

FRISKFYSIO B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap FRISKFYSIO B.V. is gevestigd op Amsterdamseweg 182 te Amstelveen en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

Martine Ferwerda
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Martine Ferwerda is gevestigd op Amsterdamseweg 221 te Amstelveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Stichting Administratiekantoor TUFF
Opgericht in November 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor TUFF is gevestigd op Amsterdamseweg 264 te Amstelveen en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

TUFF B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap TUFF B.V. is gevestigd op Amsterdamseweg 264 te Amstelveen en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

Progrespire Fashion B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Progrespire Fashion B.V. is gevestigd op Amsterdamseweg 308 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

AxVlyx Spiritual Management & Care
Opgericht in November 2023

De onderneming AxVlyx Spiritual Management & Care is gevestigd op Amsterdamseweg 351BV te Amstelveen en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Meer nieuws in Oranjebuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement