Bedrijven in Kronenburg

Wil je weten welke bedrijven er in Kronenburg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kronenburg.

Filter

Maandag 26 september 2022

Align Matters B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Align Matters B.V. is gevestigd op Prof. W.H. Keesomlaan 1 te Amstelveen en is actief in de branche Participatiemaatschappijen.

Repeat Software B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Repeat Software B.V. is gevestigd op Prof. W.H. Keesomlaan 12 te Amstelveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Woensdag 31 augustus 2022

Coaching with Amos
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Coaching with Amos is gevestigd op Laan van Kronenburg 14 te Amstelveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Uilenkatten
Opgericht in Juli 2022

De vennootschap onder firma Uilenkatten is gevestigd op Laan van Kronenburg 7 te Amstelveen en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Donderdag 25 augustus 2022

IKG FAS B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap IKG FAS B.V. is gevestigd op Prof. J.H. Bavincklaan 7 te Amstelveen en is actief in de branche Commissionairs en makelaars in effecten, beleggingsadviseurs e.d..

New Start Bouwbedrijf
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming New Start Bouwbedrijf is gevestigd op Prof. J.H. Bavincklaan 1 te Amstelveen en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Rho Capital B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Rho Capital B.V. is gevestigd op Prof. J.H. Bavincklaan 7 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

IKG Management B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap IKG Management B.V. is gevestigd op Prof. J.H. Bavincklaan 7 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Limosa IT Solutions B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Limosa IT Solutions B.V. is gevestigd op Prof. J.H. Bavincklaan 7 te Amstelveen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Best Cleaning ABD
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Best Cleaning ABD is gevestigd op Prof. W.H. Keesomlaan 14 te Amstelveen en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

ZUGSPITZE II B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap ZUGSPITZE II B.V. is gevestigd op Laan van Kronenburg 14 te Amstelveen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Rhein Invest Mittelstand Fund II Co?peratief U.A.
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Rhein Invest Mittelstand Fund II Co?peratief U.A. is gevestigd op Laan van Kronenburg 14 te Amstelveen en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in financiële activa.

Juliard Consults
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Juliard Consults is gevestigd op Prof. W.H. Keesomlaan 12-0.61 te Amstelveen en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Copharco Holding B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Copharco Holding B.V. is gevestigd op Laan van Kronenburg 14 te Amstelveen en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 12 juli 2022

Smart Solutions B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Smart Solutions B.V. is gevestigd op Prof. W.H. Keesomlaan 12 te Amstelveen en is actief in de branche Draadloze telecommunicatie.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent