Bedrijven in Schaarsbergen

Wil je weten welke bedrijven er in Schaarsbergen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schaarsbergen.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Sebastiaan Auto Services
Opgericht in April 2023

De onderneming Sebastiaan Auto Services is gevestigd op Harderwijkerweg 1 te Arnhem en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Vrijdag 21 april 2023

R&R Investments B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap R&R Investments B.V. is gevestigd op Strolaan 11C te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Logeren in het bos
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma Logeren in het bos is gevestigd op Koningsweg 26 te Arnhem en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

Zonheuvel
Opgericht in April 2023

De onderneming Zonheuvel is gevestigd op Deelenseweg 52 te Arnhem en is actief in de branche Vervaardiging van bier.

Praktijk Mukay
Opgericht in April 2023

De onderneming Praktijk Mukay is gevestigd op Schelmseweg 5 te Arnhem en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Maandag 3 april 2023

DragonSupplies
Opgericht in Maart 2023

De onderneming DragonSupplies is gevestigd op Warnsbornlaan 2 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

MvL Sports B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap MvL Sports B.V. is gevestigd op Kemperbergerweg 811 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dinsdag 14 maart 2023

De Bewuste Klusser
Opgericht in Maart 2023

De onderneming De Bewuste Klusser is gevestigd op Harderwijkerweg 2-14 te Arnhem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

TNO Trading
Opgericht in Februari 2023

De onderneming TNO Trading is gevestigd op Kemperbergerweg 7 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Bed & Bike Veluwe
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma Bed & Bike Veluwe is gevestigd op Kemperbergerweg 811 te Arnhem en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

Dinsdag 28 februari 2023

Olemine
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Olemine is gevestigd op Strolaan 2 te Arnhem en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Sophlo C.V.
Opgericht in December 2022

De commanditaire vennootschap Sophlo C.V. is gevestigd op Kemperbergerweg 203 te Arnhem en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Vision and Victory
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Vision and Victory is gevestigd op Koningsweg 14 te Arnhem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Maandag 13 februari 2023

Workeasily
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Workeasily is gevestigd op Het Lage Erf 7 te Arnhem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Donderdag 2 februari 2023

Baboe Consultancy
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Baboe Consultancy is gevestigd op Kemperbergerweg 797A te Arnhem en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Meer nieuws in Schaarsbergen

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent